M
mammi
Gość
SupciO może kobieca intuicja Pani sprzedawczyni zadziałała;-)A nie widać przypadkiem już troszkę brzuszka?
tiffi ja nie cierpię ostatnio zakupów.W hipermarkecie wytrzymuję góra 40 min. i zaczynam się czuć tragicznie zmęczona.Hałas,tłok i światła w takich miejscach mnie dobijają.
Bóli kręgosłupa takich konkretnych jeszcze nie mam,ale w poprzednich ciążach strasznie mi krzyż dokuczał, na dodatek przez ostatnie 4 miesiące rwa kulszowa.
Gdyby ból krzyża przechodził na brzuch to wtedy jest niepokojące bo najczęściej oznacza skurcze.
geperty w zupełności wystarczy
tiffi ja nie cierpię ostatnio zakupów.W hipermarkecie wytrzymuję góra 40 min. i zaczynam się czuć tragicznie zmęczona.Hałas,tłok i światła w takich miejscach mnie dobijają.

Bóli kręgosłupa takich konkretnych jeszcze nie mam,ale w poprzednich ciążach strasznie mi krzyż dokuczał, na dodatek przez ostatnie 4 miesiące rwa kulszowa.
Gdyby ból krzyża przechodził na brzuch to wtedy jest niepokojące bo najczęściej oznacza skurcze.
geperty w zupełności wystarczy

. Dowiedziałam się o tym w czwartek a w piątek mieliśmy być już w swoim gniazdku. Mojemu facetowi nie powiedziałam o tym ale chyba powinnam tak przynajmniej doradził mi przyjaciel jak wylałam mu wszystkie swoje smutki ale ja sama nie wiem co robić.