M
mammi
Gość
Vanilka no niestety taka zawzięta...Mam nawet takie wrażenie,że ona specjalnie przed Świetami nie chce się pogodzić,żeby nam je zepsuć.
Ja jej przepraszała nie będę,bo nie ja zaczęłam.Byliśmy na kupnie szafy przesuwnej na przdpokój.Mieliśmy to zrobić po Świętach,ale kupimy teraz i zobaczymy,czy to ją przełamie.;-)
Anka Witaj!Ja też na początku strasznie chciałam córeczkę, a teraz gdy wyrażnie przeczuwam,że będzie chłopczyk to jest mi juz wszystko jedno i w sumie nawet się cieszę.Pomyśl o plusach:-)U Ciebie przy tak małej rożnicy wieku to będą prawie bracia bliżniacy.A wiadomo,że chłopiec z chłopcem lepiej się dogada niż z dziewczynką.;-)
Ja jej przepraszała nie będę,bo nie ja zaczęłam.Byliśmy na kupnie szafy przesuwnej na przdpokój.Mieliśmy to zrobić po Świętach,ale kupimy teraz i zobaczymy,czy to ją przełamie.;-)
Anka Witaj!Ja też na początku strasznie chciałam córeczkę, a teraz gdy wyrażnie przeczuwam,że będzie chłopczyk to jest mi juz wszystko jedno i w sumie nawet się cieszę.Pomyśl o plusach:-)U Ciebie przy tak małej rożnicy wieku to będą prawie bracia bliżniacy.A wiadomo,że chłopiec z chłopcem lepiej się dogada niż z dziewczynką.;-)

na poczatku faktycznie pewnie nie będzie ci łatwo, ale pomyśl jak za kilka lat będziesz mogła zająć sie sobą, bo dzieciaki będą wsólnie grandzić
w dwójke zawsze jest weselej;-)
w brzuchu mi burczy a w głowie pustka
może znowy ryż...od początku ciąży zjadłąm już chyba 5kg;-) może do tego jakieś warzywka... kurde nie wychodzi mi to gotowanie ostatnio. Chciałam kupić ten szpinak dziś ale nie było:-( Vanilka jadłaś już ten szpinak?
..jeszcze dobry miesiąc i zobacze kto tam się chowa;-)