reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Vanilka no niestety taka zawzięta...Mam nawet takie wrażenie,że ona specjalnie przed Świetami nie chce się pogodzić,żeby nam je zepsuć.
Ja jej przepraszała nie będę,bo nie ja zaczęłam.Byliśmy na kupnie szafy przesuwnej na przdpokój.Mieliśmy to zrobić po Świętach,ale kupimy teraz i zobaczymy,czy to ją przełamie.;-)

Anka Witaj!Ja też na początku strasznie chciałam córeczkę, a teraz gdy wyrażnie przeczuwam,że będzie chłopczyk to jest mi juz wszystko jedno i w sumie nawet się cieszę.Pomyśl o plusach:-)U Ciebie przy tak małej rożnicy wieku to będą prawie bracia bliżniacy.A wiadomo,że chłopiec z chłopcem lepiej się dogada niż z dziewczynką.;-)

reklama
mammi hehe ciekawe kiedy sie przelamie:happy:
Wie,ze jestes w ciazy powinna wyluzowac!
Dobrze,ze moja jest dalekoooo we wloszech :happy:widuje ja 3 razy do roku :happy:

Ale chłopiec też zawsze mógłby obronić młodszą siostre a i kolegów by jej przyprowadzał:)
Ja też nie mam żadnych obajawów także widocznie bedzie to chłopak!!
Boje sie tylko tego że nie bede umiała poradzic sobie z jego małym ;)
Bo u dziewczynki to wiem co i jak :)

anka86 życze ci żebyś jak najszybciej zaczęła się cieszyć z tej ciąży i pokochała maluszka z całego serca niezależnie od płci:tak: na poczatku faktycznie pewnie nie będzie ci łatwo, ale pomyśl jak za kilka lat będziesz mogła zająć sie sobą, bo dzieciaki będą wsólnie grandzić :-D w dwójke zawsze jest weselej;-)

Dokladnie ,z dwojka zawsze jest weselej !!
Ja po urodzeniu mojego synka zarzekalam sie ,ze bedzie jedynakiem bo nie chce wiecej dzieci !! Ale jak mial ok .3 latka tak mi zaczelo brakowac malego dzidziusia ,no i taki samotny jest pomimo ,ze ma kolegow kolezanki ...
W domu jak sie bawi to sam albo za mna czy m .Widze jak bardzo potrzebne jest rodzenstwo :happy:I nie chce zeby w zyciu byl sam ...(chodzi mi o brak rodzenstwa ) z rodzenstwem zawsze fajnie :happy:Fajnie sie kloci hehehe

CO DZISIAJ JECIE NA OBIADEK ?

Vanilka tylko pozazdrościć.Gdyby mnie było stać to kupiłabym mojej teściowej piękny luksusowy dom,tyle,że na drugim końcu świata;-)

Anka tylko uważaj na siebie,bo wiem ile przy takim maluchu jest roboty.;-)

A wiecie,że u mnie nawet te przesądy się sprawdziły:tak:Jak byłam w ciąży z Izabelką to na słodycze głównie miałam ochotę(lody,czekoladę), a jak Szymonek był w brzuszku, to głownie ogórasy kiszone,śledzie,kebaby-bardziej na słono.

ja właśnie nie wiem co z obiadem:wściekła/y: w brzuchu mi burczy a w głowie pustka:eek: może znowy ryż...od początku ciąży zjadłąm już chyba 5kg;-) może do tego jakieś warzywka... kurde nie wychodzi mi to gotowanie ostatnio. Chciałam kupić ten szpinak dziś ale nie było:-( Vanilka jadłaś już ten szpinak?

A wiecie,że u mnie nawet te przesądy się sprawdziły:tak:Jak byłam w ciąży z Izabelką to na słodycze głównie miałam ochotę(lody,czekoladę), a jak Szymonek był w brzuszku, to głownie ogórasy kiszone,śledzie,kebaby-bardziej na słono.

hehe ja też kwaśno słono głównie jadam;-) czasem jakiś batonik się zdarzy:zawstydzona/y: ..jeszcze dobry miesiąc i zobacze kto tam się chowa;-)

Vanilka tylko pozazdrościć.Gdyby mnie było stać to kupiłabym mojej teściowej piękny luksusowy dom,tyle,że na drugim końcu świata;-)

Anka tylko uważaj na siebie,bo wiem ile przy takim maluchu jest roboty.;-)

:-D:-D:-D:-D moze znajdz tesciowej prace gdzies za granica :happy:
Kurde jesli u mnie teraz bedzie corka to tez sie sprawdzi ...ze slodkie na dziewczynke .Bo w poprzedniej ciazy z synkiem to ogorki kiszone wciagalam do ponad 20 tc ,na slodkie wogle nie mialam ochoty tylko wlasnie slone albo kebeby !!i wlasnie malo co wymiotowalam ...

atabe szpinak mam juz w lodowce w listkach czekam az mnie najdzie na niego .
Oby Twoje dziecko nie urodzilo sie ze skosnymi oczami od tego ryzu ;-);-);-)

Ja dzisiaj znowu kotleciki z piersi ,pure i salatka z pory ...

reklama
atabe szpinak mam juz w lodowce w listkach czekam az mnie najdzie na niego .
Oby Twoje dziecko nie urodzilo sie ze skosnymi oczami od tego ryzu ;-);-);-)

Ja dzisiaj znowu kotleciki z piersi ,pure i salatka z pory ...

a pamiętasz jak się śmiałam, ze urodze chinczyka:-D bo tylko ryż i ryż... ty ale to chyba nie możliwe, nie:eek: M by mnie zabił:szok:
mniam mniam ale masz smakowity obiad :-p

Do góry