reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

aneta-h obiadek pyszny, zazdroszcze.tylko ze u mnie tarcie plackow sie zawsze krwawo konczy wiec czesto sie sokowirowka wyreczam.smacznego.ja mam kotlety brukselke i kasze.same "ulubione" rzeczy mojego ukochanego:-)

louise właśnie potarłam a Ty mi teraz piszesz o sokowirówce :-):-):-)
nie wiedziałam że tak też można,a stoi mi ona przed oczami

aisim nie kupuję typowo dziecinnych mebli,takie normalne,z brw

reklama
Chyba znalezliśmy w końcu:tak:Fajny domek,ale oprowadzał nas brat właścicielki więc jutro jak się z nią spotkamy to będziemy wiedzieć na 100%
Co do brukselki i pietruszki też nie cierpię,a kalafiorek za to lubie z masełkiem i bułką tartą.Idę coś w kuchni wyczarować;-)

Fajnie by było mammi jakbyście coś fajnego znaleźli co by wam odpowiadało bo pewnie takie szukanie tez jest dla Ciebie nurzące. WEażne żebyście byli zadowoleni!! A bedziecie sie całą rodziną przenosić razem z teściami!!!:-)

:szok:jeju jeju, od października już tyle postów powstało :)

mój dzidziuś również zawita w lipcu więc dzień dobry wszystkim mamuśkom ;-)
właśnie ogarniam sprawę ćwiczeń na basenie, może polecicie dobry basen w warszawie?

witaj artezja
anata-h jak juz utarlas bez rozlewu krwi to oki :-) a w sokowirowce szybko i milo-trzeba tylko troche tej wody odlac zeby potem za duzo maki nie sypac.niektorzy mowia ze tylko utarte na tarce smakuja dobrze ale jak dla mnie bez roznicy, takze smialo rob nastepnym razem :tak::-)

Ashika gdzie ty się dziś podziewasz???
Madzik te mebelki są boskie!!! szkoda, ze ja nie będe miała pokoiku dla dzidzi:zawstydzona/y:
mammi mam nadzieje, ze ten domek okaże się strzałem w 10!!!:tak:
Vanilka jesteś już po???
oj ale mi narobiłyście smaka na placki:-pale mój M nie lubi:no:
artezja witaj!

AisimChcemy wynająć ten domek nie pod typową przeprowadzkę tzn.3-4 dni tu,3-4 w domku.Chyba,żebyśmy ostatecznie namówili teścia,bo teściowa raczej chetna to wtedy wynajmiemy komuś to mieszkanie i cała rodziną na stałe tam się przeprowadzimy.Zobaczymy jeszcze.A! jakieś 200m od domku jest las i szlak turystyczny,a wokół pełno skał wapiennych-bosko po prostu:tak::happy2:

Jeżeli chodzi o mebelki to my mamy takie łóżeczko:
Łóżeczko RADEK II kołyska sosna+materac+gratis (869826514) - Aukcje internetowe Allegro

jak dla mnie w sam raz,do tej pory się nie rozpadło;-)Teraz kupimy na pierwsze 4 miesiące kołyske może z Fisher Price, a pózniej Szymonkowi tapczanik, a dzidziulka do tego łóżeczka:tak:
Idę czarować dalej zupę pomidorową i mielone z zasmazanymi buraczkami.

u nas tez niestety 2 pokoje tylko i dzidzia bedzie przez pierwszy rok z nami w pokoju. takze mebelkow nie kupujemy.pozniej planujemy od razu 2 dziecko i wtedy musimy chyba kupic wieksze mieszkanie typu 3 pokoje albo i domek nawet tak marzymy....ale nawet nie chce myslec o kredycie ktory wtedy bysmy musieli wziac....:no:

reklama
Ja wiem,że to łóżeczko to żadna rewelacja.Ot-zwykłe łóżeczko jakich wiele,ale żeby aż taką ciszę wywołąło:shocked2:;-)

Kurcze jutro kolędę mamy:dry:Pewnie komuś podpadnę, ale Jakoś nie bardzo za tym przepadam i najchetniej bym się ulotniła.Dla mnie to sztuczne i nadęte i w ogóle bez sensu.Siedzimy przy tym stole i nikt nie wie co powiedzieć:baffled:,a na dodatek jeszcze kaską trza sypnąć;-)Nigdy tego nie lubiłam.Jakbym chciała pogadać z księdzem to na osobności i w konfesjonale są jak dla mnie wystarczające warunki ku temu.

Do góry