Cześć Lipcóweczki :-):-)
Wracam po chwilowej nieobecności, nie mogłam się skontaktować z promotorem więc przez weekend się spięłam i skończyłam swoją pracę licencjacką
Właśnie wysłałam promotorowi na maila, wysłałam też smsa, że taki dokument powinien się pojawić na jej poczcie :-):-) Mam nadzieję, że mnie nie oleje, szybko sprawdzi, poprawię to co mam źle i obronię się w maju. No ale zobaczymy...
Teraz trochę odetchnę bo siedziałam przez weekend nad tą pracą. Robię sobie właśnie na obiad pyzunie z mięsem i na to rozpuszczę masełko mniaaam

Asieńka super, że wróciłaś i że dzidzia nie ma wad genetycznych !! Ale nam stracha przez ten czas narobiłaś
Wracam po chwilowej nieobecności, nie mogłam się skontaktować z promotorem więc przez weekend się spięłam i skończyłam swoją pracę licencjacką

Właśnie wysłałam promotorowi na maila, wysłałam też smsa, że taki dokument powinien się pojawić na jej poczcie :-):-) Mam nadzieję, że mnie nie oleje, szybko sprawdzi, poprawię to co mam źle i obronię się w maju. No ale zobaczymy... Teraz trochę odetchnę bo siedziałam przez weekend nad tą pracą. Robię sobie właśnie na obiad pyzunie z mięsem i na to rozpuszczę masełko mniaaam

Asieńka super, że wróciłaś i że dzidzia nie ma wad genetycznych !! Ale nam stracha przez ten czas narobiłaś

znowu będę siedzieć i szrajbać
polowe energi zostawil na placu zabaw
Więc.. lepiej zapobiegac niż leczyc, ale nie powiem- zorganizować czas aby się nie nudziły przez chwilę- łatwo nie jest