kropa501
Fanka BB :)
Agatka,to sprężynowanie objawia się ,że jak ją biore pod paszki to ona nogami przebiera-raz zgina,a raz prostuje i cieszy się przy tym niesamowicie-czytam teraz że to umiejętnośc 7 miesiąca i przygotowuje nogi do chodzenia.
Dziewczyny jakie rozmiar noszą wasze maluchy-ja już pajace na 80 zakładamJulka się jakas długa mi zrobiła.........Kropa ,może rzeczywiscie coś w tym jest ,że długa i cięzka i dlatego nie siada......
madzik, Radek ciut młodszy, ale też 80 od jakichś dwóch - trzech tygodni. Przy długim kręgosłupie trudniej podnieść głowę, podobno. Teoretycznie im krótsze dziecko, tym szybciej siada... Ciekawe, jak to wygląda tu na forum?
Julka się jakas długa mi zrobiła.........Kropa ,może rzeczywiscie coś w tym jest ,że długa i cięzka i dlatego nie siada......
-że Hania nie siedzi-spokojnie, przecież ona ma dopiero 6 m-cy, dziecko powinno siedzieć jak ma 8 m-cy, więc jeszcze ma czas. Ja nie sadzam wcale-czekam, aż sama usiądzie-tak samo było z pełzaniem i obrotami-czekam sama, po co dziecku cokolwiek przyspieszać
.