reklama

Lipiec 2011

dodi masz świętą rację !!! Ale widzisz ,że no "takie" kobiety niby nie mają co jeść dzieci głodne chodzą itd,,, a po otrzymaniu zasiłku mamusie idą w pi.... a dzieci nadal sa głodne i chłodne :wściekła/y: ale to już bardziej rodzice "patologia" echhh
danusia no miło,że więcej "fanek" jest tej muzyczki :-D

reklama
Witam mamuski ,

Pisałyscie dzisiaj o mopsie własnie jestem na bierzaco dzisiaj byłam tam po odebranie decyzji i pobraniu pieniedzy , przyznali mi zasiłku celowego 50 zł a zasiłku okresowego 180 zł , było tam bardzo duzo ludzi masakra wiekszosc to alkoholików , smierdziało tam okropnie i tacy dostana to nie ma sie co wstydzic róznie w zyciu bywa

U lakarza byłam dostałam cos na uspokojenie wziełam rano i chodze jak z krzyza zdjeta

Jutro jade na pochówek tesciowej dzisiaj juz ja wzieli do spalenia , bedzie skromnie bo bez ksiedza ona była ateistka i nie zyczyła sobie ksiedza , oczywiscie chciała byc spalona , moge spojojnie pojechac i byc z Moim Miskiem w takiej chwili

pobolewa mnie brzucho ale chyba dla tego ze duzo chodziłam dzisiaj i te stresy , nie spałam prawie wogóle w nocy mysle ze dzisiaj juz bede spała spokjojnie jak wezme tabletke , mam je tylko na okres pogrzebu i terazniejszych chwil

danuska no wlasnie tak podejrzewalam ze jest madrzejsza, bo falistych jakos nie lubie.

dodi ja musze obczaic czy w madrycie nie ma lumpkow, szczerze powiedziawszy nigdy nie widzialam ale musza jakies byc, moze hanami wie lepiej bo buszuje tam kazdego dnia. Z checia bym sie do takowego wybrala, pewnie bylyby powalajace kwoty za ciuszki dla dzidziusow ^^

a ja jutro mam o 11 wizyte u lekarza, ciekawe co tam mi bedzie robil...

dla mnie MOPS jest b.dziwny, czasami takie historie z niego wychodza ze szkoda gadac. Jednym nie przyznaja pieniedzy chociaz sie im nalezy, a inni wyciagaja co chca bez zadnych konsekwencji. Znam laske ktora miesiecznie pobierala z MOPS-u kase w ramach tego, ze niby nie dostawala alimentow a dostawala. Wiec pobierala podwojnie, nikt tego nie sprawdzal a sprawa trafila do sadu zeby scigali dluznika-ojca dziecka. W koncu wyszlo w sadzie ze ojciec placil na dziecko przez caly czas ale i tak musial zaplacic to, co pobierala tamta z MOPS-u przez te kilka miesiecy. No cyrk na kolkach czasami.

Ostatnia edycja:
em_ka ty sie dobrze rozejrzyj... a u nas co jakis sklep gdzieś zlikwidują to na jego miejsce lump jest hehe.. w moim mieście, kiedys czytalam w gazecie, że jest już ponad 100 lumpków! (tylko nie wiem gdzie one wszystkie są) bo ja tam mam swoje ulubione tylko:)
marzenka to odpocznij troszke, ja jak za duzo chodze to też wtedy brzuszek daje o sobie znać..

danuska no najwięcej się ubiega o zapomogi tych patologii..bo porządni ludzie jak pójdą to patrzą na ciebie jak na gorszego czlowieka.. to sie odechciewa..powinni sie za to zabrać!

Ostatnia edycja:
dodi to u nas jest tak, ze co zlikwiduja sklep to sie chinczyki wpieprz*ja w to miejsce z jakimis pierd*o*lami :-D
ale serio, nigdy nie widzialam ciucholandu tutaj a jestem juz prawie 3 lata. Ani w Madrycie ani tutaj gdzie mieszkam teraz

dodi emcia a kto się za to zabierze jak nasz Rząd coraz większe cyrki świata robi ...
marzenka dobrze,że troszkę spokojniejsza jesteś :tak: uważaj na siebie na pogrzebie ;-) no i za przeproszeniem gó,,, Ci dali bo kuźwa cholera wie czy zapłacić światło i gaz np. czy kupic jedzenie co za idioci wymyślili te stawki i wogóle
emcia te chinole to sie wszędzie wpierniczą :eek:

em_ka ale i tak Wam zazdroszczę...np primarka :-D ja to bym mogła tam godzinami chodzić i oglądac małe ciuszki:)
albo u was to sami BOGACI ludzie mieszkają hahaha, że nie potrzeba wam ciuszków.. ja tam wolę isc do ciucholanu i kupic firmowki,które wiem że posłużą długo mojemu dziecku...a nie tam chińskie duperele co zaraz po praniu wygladają jak szmatki..
I tym sposobem moje dziecie, czasami lepsze ubranka niż mama nosi haha i to za tanioche:)

Ostatnia edycja:
dodi masz rację a na ciuchach to serio dużo firmowych ubranek cherokee czy h'm dla dzieci ... kupiłam ostatnio dla siostry córci cos podobnego co mailuj sobie kupiła tylko ecru z cherokee za 3zeta hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry