reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witaj Wisieńka, no proszę jaka miłą niespodziankę zrobiła Ci kuzynka:)

Ale Wam zazdroszczę spacerku, ja też chcę:(

Sis jeszcze troszke wytrzymasz i będę 3mała &&&&&&&&&&&& żeby lekarz pozwolił Ci wychodzić chociaż na 30minutek na spacerek :*:* a sumie słońce świeci,ale zimno jest jeszcze więc nie masz czego żałować ;)
wisieńka buźki :*

reni jusis mi obojętna - ani ją lubię, ani nie lubię... ale mi się ten nowy trend podoba - chyba wolę najpierw mieć maluszka przy sobie, a dopiero potem niech go mierzą, niż odwrotnie - co to za znaczenie czy ma nie wiem 3600 czy 3800 gram... ale zobaczymy jak to będzie w praniu :-)

a jeszcze wracając do tematu mężczyzn naszych kochanych - mówię wam, taki zbyt gadatliwy i nadopiekuńczy też ma swoje wady...
ja uwielbiam mojego za to, że zalatwia wszystkie sprawy w urzędach, rachunki itp. ale z drugiej strony jak jesteśmy u lekarza, a jesteśmy zawsze razem, to zanim ja się rozbiorę na badanie, to słyszę, jak on siedzi z gin i gada i zanim ja wyjdę z łazienki to on już jej zada wszystkie nasze pytania a potem mi już nic nie zostaje.... :baffled:

Cześć Słoneczka!!1

ale dzis piekniutka pogoda!!!! no ja nareszcie pospałam, pojechałam po świeżutkie pączusie i tak sobie teraz myslę, ze szkoda ze nie mieszkam bliżej corin, napewno kilka by mi podarowala i pewnie sa dużo lepsze od tych ze sklepu:)tera zlekka kawusia, pączuś i zabieram się za sprzątanko i obiadek:) Brzuszeczki Kochane czy em_ka ma dzis wizyte czy coś mi się pokręciło?
danuska zdrowiej bidulko jak najszybciej i trzymam kciukasy za wizyte!
katerinka jeszcze raz &&& zaciśnięte!!
em_ka jesli nic nie pokręciłam to rownież mocno trzymam &&&& za wizyte:)
Veronique buziak na dzień dobry:*
czekamy na wieści wizytowe!!
dla całej reszty Lipcóweczek sle cmokasy:*

Witam was wszystkie. Bardzo długo się nie odzywałam ponieważ wróciłam do pracy i jakoś tak wyszło że na nic nie miałam czasu. Teraz od wtorku jestem na L4, jakiś koszmarny wirus mnie rozłożył temperatura doszła mi wczoraj do 39 stopniu. Lekarz na szczęście nie leczy mnie antybiotykami tylko codziennie każe mi przychodzić i sprawdza czy choróbsko nie rozwija się w jeszcze gorszym kierunku. Wczoraj kazał mi brać apap co 4 godz. i pić tn syrop *spam*. Macie moze jakies sprawdzone domowe sposoby na kaszel i gorączkę?
Co do Reni Jusis to ja też za nią nie przepadam, chociaż w tvnie dziś mądrze mówiła.

Pippi przecież 5minut Cię nie zbawi zanim zbadają dzidzię a tutaj nie chodzi tylko o wage babelka bo sprawdzą czy dobrze oddycha i wogóle bynajmniej tam gdzie ja będę rodziła tak neonatolog sprawdza ... a dla mnie ważniejsze zdrowie dzidzi więc poczekac mogę,,,a i tak dostajesz dzidzię na dwie godziny na sali poporodowej zaraz jak zbadaja moja sis leżała z niunią tyle a po porodzie na chwilke też kładą więc mała to będzie różnica a teraz dla mnie jest bezpieczniej no ale każdy ma swoje zdanie ;)
Maqnio :*:*:*:* nie emcia ma wizyte dzień przede mną cczyli 9tego marca :-D zakręcona kobietko nasza :-D
beetka mleko czosnek miodek i kołderka ciepła :tak: wygrzać się musisz no i herbatka z cytrynką !!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Lipcóweczki :-) Wczoraj się nie odzywałam, bo vyłam na łowach, kupiłam kilka ubranek dla mojej dzidzi :-), póżniej pojechałam do siostruni i tak dzionek zleciał.
Widzę że prawie wszystkie jesteście po pączusiu, a ja niestety jeszcze nie, muszę męża zwerdować do sklepu :-)

Do góry