reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witajcie mamuski ja wstałam z godzine temu nastawiłam zupe ogórkowa bo takiego smaka mi narobiłyscie ze ho ho :-D

Dzisiaj na 17 mam badania połowkowe moze w koncu dowiemy sie płci maluszka bardzo bysmy chcieli , nie moge sie juz doczekac ;-)

co do paczków nie mam wogóle na nie ochoty ale tradycyjnie trzeba kupic reszta rodziny zje napewno :blink:

reklama
orchidea :* dzieki kochana! tak myslałam, że coś pokręciłam:)
iwonuś super, ze zakupki zrobione, wrzuc fotki na watek o zakupkach - bedziemy podziwiały:)
marzenka koniecznie czekamy na wiesci!! i mocno trzymam kciuki, żeby maluszek pieknie zapozował i pokazał co tam ma między nóżkami!!!

Ostatnia edycja:
orchidea pewnie że nie zbawi, ale ja to zrozumiałam tak (tzn. ustawę, bo tvn nie oglądałam), że skoro to zmienili, to nie było niezbędne w takiej akrat kolejności - też mi się coś o uszy obiło, że oczyszczanie buzi i podstawowe sprawdzanie robią jak dziecko leży na brzuchu matki
a w czasie tych pierwszych sekund coś tam się dzieje z hormonami itp. ważnego ...
ale oczywiście najważniejsze żeby wszystko poszło dobrze i maluch był zdrowy :-)

wymienimy się pewnie spostrzeżeniami jak to jest naprawdę po wszystkim:-D

betka trzymaj się biedaku, taka temperatura nic fajnego...ale jak lekarz codziennie cię ogląda to jesteś w dobrych rękach, będzie ok na pewno

na gorączkę ja polecam napar z lipy - można dodać miód i sok malinowy - działa napotnie, czyli obniża gorączkę

cześć kochane!

Najpierw życzę Wam dzisiaj wszystkiego słodkiego, co by brzuchy dużo zmieściły i nie bolały ;-) Ja na swoje słodkości jeszcze czekam bo "jadą" do sklepu :-) a juz ślinka mi cieknie.

Chorowitkom zdrówka życzę, dbajcie o siebie i wracajcie szybko do zdrowia.

Ja dzisiaj z rana zaliczyłam już przychodnię, krew i siuśki poszły do badania, jutro wyniki. Ciekawa jestem bo dawno krwi nie robiłam. No i zobaczymy czy dalej jakieś bakterie w siuśkach są. Mogłyby się w końcu zawinąć :wściekła/y: nic, czekamy do jutra.
A w poniedziałek USG, hurrrra!!! :-)

Dziękuję Wam bardzo, na pewno zastosuję się do waszych zaleceń. Ja też mam dziś zupkę ogórkową, wczoraj teściowa mi przywiozła, czasem się przydaje ;) o tak a propo to dziś podobno dzień teściowej ;-)ja mimo tego że bardzo lubię pączka dziś jeszcze nie jadłam. Mój w pracy do 23 aż... Koleżanka wiezie mnie dziś do lekarza o 16:30 może się zlituje i pączka dowiezie.

marzenka :* i &&&&&& zaciśnięte kochana :-D
Pippi no masz racje w lipcu napiszemy co i jak :-D tylko wiesz no krocze niech Ci szyją znieczulenie przestaje działać przykładowo a lekarze dzidzię na Twojej piersi badają no jest dyskomfort wtedy.... chcesz się cieszyć dzidzia a tutaj masz chęc już te nogi złozyć a oni szyja i szyją :-D miczka &&&&&& zacisniemy na bank nie bój nic
Dobra lecę 3majcie sie kochane brzuchateczki !!!! :*:*

Witam lipcowki:-)wczoraj myslalam ze sie wykoncze przez cisnienie a dzis mam zly humor, nerwowa jestem. Rano mialam 1 ciwcz i polkocilam sie z kobieta prowadzaca:wściekła/y:teraz mam czas dla siebie moj ma zajecia do 16.30;-)

hej babeczki! ja właśnie siedze i rycze, bo oglądam dom nie do poznania na polsacie..i wzruszająca historie opowiadają..
idę was troszkę poczytać i lecę myć włosy, a tak mi sie nie chce..

reklama
Do góry