Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dodi my jak z mężem imię wymyślaliśmy to posżły najpierw w ruch dla śmiechu słowiańskie imiona i męskie i żeńskie ( nie znaliśmy jeszcze płci)- Bdzigost utkwiło mi w pamięci
dodi olmajgod -wogole wez to kobitko wypluj z gebuli - 5 kg?? nie, nie - ja nie rodze! - to juz postanowione:-) magia wow ales poszalala z zakupami - super!!!! i musisz trzymac sie mysli ze Staś bedzie mniejszy od Lukaszka
Wyplułam, wyplułam! Taka waga nie wchodzi w grę no gdyby tak można sobie postanowić, nie rodze i już! to by było fajnie.. no ale wtedy dzidzi by nie było przy nas..trudna sprawa
Sestina, no niektóre imiona, to ja nawet nie wiedzialam że istnieją!
maqnio, jakby ten czas porodu moża ominąć to ja chętnie..no albo żeby chociaż ominąc ból
Aniaa tez stwierdziiśmy, że jak dzidzie zobaczymy to będzie łatwiej powiedziałam mojemu, że jak się urodzi i nie bedzie do niej pasowac Laura to zmienimy! :-) taki podstęp