reklama

Lipiec 2011

dodi my jak z mężem imię wymyślaliśmy to posżły najpierw w ruch dla śmiechu słowiańskie imiona i męskie i żeńskie ( nie znaliśmy jeszcze płci)- Bdzigost utkwiło mi w pamięci:)

reklama
dodi olmajgod -wogole wez to kobitko wypluj z gebuli - 5 kg??:szok: nie, nie - ja nie rodze! - to juz postanowione:-)
magia wow ales poszalala z zakupami - super!!!! i musisz trzymac sie mysli ze Staś bedzie mniejszy od Lukaszka:)

Wyplułam, wyplułam! Taka waga nie wchodzi w grę:) no gdyby tak można sobie postanowić, nie rodze i już! to by było fajnie.. no ale wtedy dzidzi by nie było przy nas..trudna sprawa:)

Sestina, no niektóre imiona, to ja nawet nie wiedzialam że istnieją!

A ja , w ramach pakowania oczywiście, robię rekonesans po pieluchach wielorazowych. I tak sobie myślę, że 10 kupię i zobaczę jak się sprawdzą.

Aniaa, to już przesada z taką wagą hehe

mailuj, no weź na spróbowanie, zdasz nam później relacje.. któraś musi sie poświęcić heh

No tak, jak zawsze rozmowa o imieniu skończyła sie na tym, że "nic ciekawego nie ma" i będzie myślał dalej.. hmm ciekawe jak długo jeszcze he

Ostatnia edycja:
dodi bo ja to moja rózinke to baaardzo chce,ale poród to tak niekoniecznie, jak pisze kaz w "ciazarowce" - poki co jestem w fazie zaprzeczenia :)hihi

Ostatnia edycja:
reklama
maqnio, jakby ten czas porodu moża ominąć to ja chętnie..no albo żeby chociaż ominąc ból:):)

Aniaa tez stwierdziiśmy, że jak dzidzie zobaczymy to będzie łatwiej:) powiedziałam mojemu, że jak się urodzi i nie bedzie do niej pasowac Laura to zmienimy! :-) taki podstęp

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry