• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Nie doczytam wszystkiego ale...

Renusia, witaj :-) super razem wygladacie

Wydrusia, swietne te butki

Wisienko jestes niezastapiona z tymi linkami i ksiazkami. Apropo, dziekuje za maila :-)

Maqnio, super ze trafilas na ta rehabilitantke. Widac po podejsciu ze babka ma leb na karku i poprowadzi was. Teraz bedzie juz tylko lepiej i nie obwiniaj sie. Zla matka bylabys gdybys to olala. Jestes wspaniala mama i Rozinka napewno codziennie ci to "mowi" obdarzajac cie pieknym usmiechem :-)

Miczka na razie nie smarowałam, ale chyba trzeba będzie. Dziś teściowa mnie upomniała, że mam zadbać o siebie, bo spadło mi już 22 kg i ta moja dieta strasznie uboga. Może ma rację. Chociaż jakieś witaminy zacznę łykać. Ale Stasia bolał od nich brzuszek (chyba od nich).

Wy drukareczki paskudne , no!!!!
Renusia sliczne córeczki i mamusia.:-) I nie rezygnuj z cyca jak nie musisz:tak:
Corin a co to z Ewuni dziś za diablica? Hm ząbki, skok czy próba sił. Ciocia z Milusią wysyłają dobre fluidki i tulą do snu. Biedna ty z tą reką może zawiń jakimś ściągaczem
dodi ty mleczarenko nasza, możesz jako mamka się wynająć
wydrusiu dziekuję*
Magia a purelan?
Miczka ja nie próbowałam nigdy kapturków ale jak zaząbkujemy to kto wie:-)
Nasz kombinezon tez ma stopki -buciki ale may tez taki z kurteczją i spodenkami bez i jeden bez jednoczęściowy:-DWszystkie 68-74:-D

Witam kochane,
Wrocilam dzis od rodzicow, kurcze rozpiescil mi brat dziecko:sorry:Nadrabialam 2 godz ale dalam rade:tak:troche pozno jestem ale musialam wymienic garderobe malego na 74, na 68 tylko czesc jest dobra zwykle gora spiochy male:-)Dzis malam 10 min na prysznic maly tak piszczal Ł az sie zachodzil, przyszlam mokra w reczniku przytulilam ciut przeszlo i posmarowalam dziasla macam a tam zabek juz praktycznie na wierzchu:-D
Renia witaj!
Maqnio przestan sie obwinac bo w dooopke dostaniesz, tak jak dziewczyny pisza wiele mam pewnie mysloby ze dziecko jest podle a malej szybko minie zobaczysz,buziam;*
Psota czytalam, teraz juz zabek praktycznie jest ale kupie to bo kto wie jak bedzie pozniej. Dawidek to super grzeczny chlopiec moj az tak nie jest bo jest strasznie zwiercony a nie moge go zostawic w lezaku bo stara sie siadac:szok:pytalas ile wazy teraz nie wiem dokladnie ale jakies 6,5kg a wzrostu ma 71. Z tego co pamietam Dawidek pije bebilon pepti powiedz mi jaka ma kupe po tym bo moj ma bardzo smierdzace i czasami sa zielone:sorry:
Corin mam nadzieje ze mala przestwi sie na dobry tor:tak:
Konwalianka wlasnie bylam ciekawa czy odstwilas delicol, ja raz probowalam i skonczylo sie tym ze maly zaczal strasznie ulewac, nie wiem czy to bylo powodem ale lekarka kazala dawac nadal:sorry:
Dodi mam nadzieje ze niuni szybko przejdzie, widze ze nadal ma cudna fryzure tak jak moj maly:-D
Magia witaminy nie powinny powodowac bolu brzuszka, moze kup takie z mala zawartoscia zelaza zeby nie bylo problemow z brzuszkiem u malego
Wydrusia oby maz zrozumial postepowanie,oni sa z innej planety trzeba wszytsko tlumaczyc, moj nawet w ten sposob nie lapie:-D
Marzenka tylko zazdroscic grzecznej nuni;-)a jak starsza cora?moj maly jest wiercipieta, gdy byalam u rodzicow odwiedzla mnie sasiadka uznala ze pewnie sie nie nudze z malym, jak zawsze sie wiercil, gadal itd do tego to cyganskie dziecko wystarczy go czyms zaciekawic i idzie do kazdego...
Basieniak moze skonsultuj sie z innym lekarzem, juz sama nie wiem z tego co piszesz wydaje se ze mala sie najada:sorry:
Alex, Bogu dzieki ze bylas blisko i nic sie nie stalo:tak:
Wisienka usmialam sie czytalajac Twoje posty, kobieto jestes boska
:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry