• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej dziewczyny, przepraszam ze sie nie odniose do waszych postow ale nie mam sily czytac. Nie wiem co sie dzieje. Do poludnia jeszcze bylo ok, ale od ok 14 jakby ktos kartke obrucil, jakby mi ktos dzieckompodmienil. Cicha Ewa, spokojna Ewa zamienila sie w wulkan rozpaczy.
Caly czas krzyczy, nie chce lezec w lezaczku, nie chce chustawki, nie chce taty ani rodzenstwa.

Tylko mama, tylko na rekach u mamy. Na dodatek mi sie odezwala stara kontuzja w nadgarstku i nie umie nawet lyzeczki utrzymac w rece, a ta mala glizda m,nie terroryzuje. Teraz lezy w łzeczku i ryczy, bo osmielilam sie ja odlozyc. Nosze ja juz od 20, a ona ani mysli spac.
Czy to skok?

Ostatnia edycja:
reklama
Maqnio na Boga jak dobrze, że w końcu ktoś się Wami zajmie! Jesteś mistrzynią i nie gadaj tu głupot bo weźniemy na kolanko i przez doopę przemówimy! Tyle co Ty się nakombinowałaś i naszukałaś przyczyn takiego a nie innego zachowania córy to niejedna matka przez całe życie nie zdąży! Ale najważniejsze jest teraz, że macie punkt zaczepienia i wiecie w którym kierunku iść żeby było lepiej. A Rózinka silna dziecinka wyjdzie z tego raz dwa. A wtedy czeka Was życie sielskie i anielskie ;-);-) I tego Wam życzymy!

Konwalianka jakbym o Szymku czytała... U nas to samo tyle że akurat wieczorne usypianie idzie nawet gładko. Za to pozostałe w ciągu dnia masakra... Nie dość, że w większości kończą się histerią to mały śpi max 40 minut i to niespokojnie...

Obejrzałam mam talent, idę zobaczyć co tak na allegro nowego :cool:

Edit... hmmm wietrzę tu jakąś lipcową zmowę...

Tak, tak Magia. Ewa mnie od wczoraj gryzie, nie wiem czym bo dziasela nawet rozpulchnione nie sa. Najpierw sie najada a ptem mnie najnormalniej w swiecie bajsnie w sutek. Fakt, ze od wczoraj tez sklada raczki razem i z uprem maniaka obie probuje wcisnac sobie do pychola, moze faktycznie cos sie zaczyna dziac w paszczece?

Dobra, mloda przysypia. Ide was doczytac, chociaz troszke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry