• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

ale nadrukowałyście... ;) zapomnialam już co i której miałam napisać;)

Anula, nigdy na bebilonie pepti nie zrobił zielonej kupki, na NANie bywały. Fakt, śmierdzi strasznie;)

Renusia, śliczna focia:) A skąd jesteś?

Ania, nie ma problemu, chociaż żałuję, cieszyłam się na niewirtualne spotkanie;)

Marzenko
, jak Brygida? Co do włosów, to nie ma czego pokazywać, bo to nie żadna fryzura, na prosto obcięte włosy i tyle;)

Maqnio, ja Ci tyłek zleje za to, że tak mówisz, jestes SUPER MAMĄ i tego się proszę trzymać!!!

Ostatnia edycja:
reklama
O wlasnie, rozmiarowka... Wiecie ze Ewami smigla tak ze z 62 wskoczyla praktycznie od razu w 74 :szok: wszystkie jesienne cieplejsze rzeczy i kombinezoniki ma za male. No i sie budzi.... Glizda godzine az pspala. Uciekam.

Psota, no wlasnie czytalam ze po tym mleku kupy sa starsznie smierdzace ale nic o tym ze moga byc zielone, wspaominalam naszej lekarce ale sie nie przejela a i sluz sie trafia, juz dosc mam tych ciaglych problemow chyba zmienie lekarza bo ile mozna:wściekła/y:

Psota, maly mial strszne kolki, malo co mogla jesc bo zaraz plakl i mial wysypke. Pozniej stracilam pokarm poradnia nie pomogla dawalam mu nan ha ale nadal mial sucha skore na buzi, wysypke, skora schodzila z uszu, no i ciagle sluz w kupie gdy karmilam piersia na nanie, teraz zaczyna sie a bebilonie:sorry:

Ostatnia edycja:
Anula, Dawidek dostał bo miał straszne zaparcia. Nasza lekarka chciała mu zmienić na bebilon comfort, ale jak się dowiedziała, że jestem alergikiem, to stwierdziła, że jeszcze poczekamy z tą zmianą, aż do 6 miesiąca. Jestem tylko ciekawa jak Dawiduś zniesie wprowadzanie stałych pokarmów z tymi kolkami:/

Psota widze ze podobne mamy dylematy u nas juz mowila ze latwo nie bedzie z wprowadzaniem pokarmow oby sie mylila. U nas ciagle podaje delicol, dicolofor, mial tez biogaje, lakcid. Sluz znika i po jakims czasie powraca :sorry:buzie ciagle natluszczam a i tak szorstka...

Anula, u nas nie ma problemu ze skórą ani z kupkami, dzięki Bogu! Ja daję Dawidkowi tylko sab simplex. Ja to bym najchętniej nie wprowadzała jeszcze tych stałych pokarmów, właśnie przez kolkę, no ale na mm mały nie dostaje witamin z warzyw i owoców, więc trzeba, co zrobić;)

Uciekam spać, doła załapałam. Dobrej nocy!

witam niedzielnie drukareczki!
Wy zamiast spać, to się rozpisujecie:)

PO dzisiejszej nocce dołączam do mam, które wietrzą spisek wśród lipcowych bobasów.. normalnie co 30min się budził i cyc w buzię..nawet smoczek nie mógł być - to jakis koszmar.. no i dwa razy przebieranie, bo pieluszka przemokła, o 4 kupa, i teraz jest w leżaku, ale takie akrobacje robi, że aż się boję, że wyleci z niego..

corin, podoba mi sie Twoje słodkie określenie - hehe - glizda.. u nas jest inne - terrorysta:-D
psota, anula, "powiem" Wam, że moja pediatra z kolei uważa, że jak dzieciak jest alergikiem to tym bardziej należy wprowadzić stałe pokarmy , aby dziecku dostarczyć większej dawki witamin, no i ma to mu pomóc - zobaczymy.. u nas są zaparcia, wiec nie wiem jak to będzie.. najbardziej boję się aby mały nie miał alergii na gluten - to byłaby masakra..
maqnio - glowa do góry, będzie dobrze
Marzenka brawa dla Klaudii, taka grzeczna - oby tak dalej:blink:
Renusia, pięknie wglądacie

a u mnie ból gardła nico zelżał, ale kaszel z flegmą się pojawił, co na to zastosować, bo mi gardło zdziera jak kaszlne - błagam o pomoc!

miłej niedzieli bąbelki i mamusie..

reklama
Witam niedzielnie :-) noc wbrew moim obawom byla bajeczna. Mialysmy jedna pobudke o 3 a potem sen do 7.30 :-) ale nie ma nic za darmo, cycki mi zglupialy, mam tyle pokarmu jak w 3 dobie po porodzie :-/

No i niestety mloda walczy nadal. Ona chyba nie chce spac, tzn chce jej sie spac, jest senna, ale walczy ze soba zeby nie zasnac. Takie odnosze wrazenie.

Konwalianka, jakos ta glizda sie przyjela u nas, aczkolwiek do Ewy w domu mowimy per Klusia hihihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry