• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Renusia ja mala kąpie chwile przed 20, potem jedzonko i spanie.

U nas chyba skok rozwojowy... Albo zeby, ale nic w buzi nie widac, moze ja cos tam draznic jeszcze zanim bedzie widac? Bo slini sie jak buldog i rece ciagle w buzi. Matko jaka ja dzis umeczona jestem:-(
A jesli chodzi o piastki (bo moja Karola tez ma czesto zacisniete) to znalazlam taki artykul: Rozwój - Niemowlę - BabyOnline.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Renusia, ja kąpię Dawidka ok 19:30, dostaje mleczko i zasypia. Co do problemu ze ściaganiem mleczka, nie pomogę, karmiłam synka całe sześć dni.

Ania, Dawidek też ciągle ma rączki w buźce, najgorzej jak po jedzeniu sobie zaczyna grzebać, wtedy cały czas ulewa psotnik mały;)

Maqnio była dzisiaj u teściów, Różyczka do południa cały czas krzyczała, Moniś nie wie dlaczego, dopiero po południu się uspokoiła.

Ostatnia edycja:
Magia tez obstawiam skok, młoda ma 12 tyg wiec jakby sie z grubsza zgadza ;-) co do ciuchow nosila 68 ale doslownie moze z tydzien :-/ jeszcze kila ciuszkow 68 jest dobrych, ale tak na styk, za to 74 nagle zrobily sie idealne. Poki co odpuszczam kupwanie kombinezonu zimowego, poczekam az zaczna zapowiadac mrozy, wtedy kupie, bo inaczej znow wyrosnie zamin zima nadejdzie ;-)

Konwalianko życzę Ci, żeby choroba szybko Cię opuściła. Ja na gardło brałam Islę porzeczkową. Stasiowi nic po niej nie było.
Psotka Wydrusia Dzięki za wieści. Szkoda, że w żaden sposób nie możemy pomóc Monisi i Rózince. Mam nadzieję, że już niedługo wszystko się wyjaśni i dziewczyny odpoczną.
Emka ja właśnie nie wiem, ale chyba smaki to będzie Staś niebawem poznawał. Natomiast będę rozszerzać mu dietę po skończonym 6 miesiącu. Wcześniej podam najwyżej jabłuszko i marchewkę.
Corin no właśnie. Jak kupiłam Łukaszkowi buty o 1,2 cm za duże to za chwilę były dobre. Więc już wolę za duże niż za małe.

Witam nową mausie;-) Renusia ja moją kłade o 19 budzi sie około pólnocy a pozniej nad ranem tzn niezupełnie budzi.... jak sie zaczyna wiercic daje jej cyca i spi dalej.
Emka dzidziulce tylko na piersi mozna podac pierwszy posiłek po około 6 miesiącach bynajmniej ja tak zrobie bo mała pięknie przybiera na wadze więc na razie dam sobie siana:-p pierwszym innym posiłkiem powinien byc soczek pozniej owoce a na koncu marchewki z ziemniaczkami i inne takie/

Ja chce zaczac w przyszlym miesiacu dawac malej cos poza mlekiem, ale wciaz nie bardzo wiem jak sie za to zabrac:baffled: Moje dziecie rosnie glownie w szerz:-D Bo miesci sie jeszcze w niektore ciuszki rozm 62:tak:
Magia fajny ten artykul.

Ostatnia edycja:
Witam wieczornie,
Drugi wieczor mialam 10 min na kapiel bo piszczal a gdy szlam spal. Ł nie potrafi go uspokoic:-(dzis w dzien zasnalem a ten kladzie malego przy mnie i mowi "ale duza kupe zrobiles"i tak w kolko ja wstaje patrze a tam cale nic bo juz 3 byla, no i bylo pospane. Jedynym pocieszeniem jest ze jeden zabek juz parktycznie wyszedl ale za to drugiego czuc...Teraz spi, na noc dostal nurofen.
U nas ubranka na 74 za dlugo w 68 nie byl ale niektore jeszcze sa ok, moj maly jest bardziej dlugi niz gruby bo wazy 6,5 a ma 71cm;-)

reklama
Margeritka, mój Dawidek też jest pyza, waży 7300g i ma 65 cm :) ale mi pediatra kazała mu wprowadzić po 4 miesiącu stałe pokarmy, bo karmię go mm.

U nas królują ubranka w rozmiarze 68;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry