• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

uff Tymek usypia w łóżeczku..marudząc nieziemsko, ale co poradzić, ja zaraz pod prysznic i może jakiś film zaliczę, rozważę jeszcze sen, bo wczorajszej nocy to niewiele spaliśmy..
Marzenko, ślicznie wyglądają Twoje córy
dodi, heh tak Ci spieszno do zostania babcią?:-D
Magia, super ze uporaliście sie z tymi zarazkami, mnie chyba dopadło, bo kaszel sie pojawił i to od razu z flegmą -wrr, oby Tymciu sie nie zaraził.. ja mam 2 wielgahne dynie i planuje tez zamrozić, i porobić małemu słoiczki - tylko czasu i weny brak..
sesti faktycznie, czyli łatwiej bedzie im się spotkać :)

reklama
Wrócił do mnie mój Staś:-) Sam się ululał:-)
Konwalianko super z tą dynią. Moja mama robi Stasiowi takie jakieś deserki z dynią i jabłkiem na zimę. Ale mówiła, że bawiła się z tym ze 3 dni.

My też dziś małego uśpilismy wcześniej.... byli teściowie i Mateusz się rozregulował w spaniu.... już nie mogłam patrzeć, jak narzeka, bo zmęczony, więc dziś kąpiel pół godz wcześniej.... mam nadzieję, ze nie będzie powtórki z wczorajszego wieczoru....

Magia, super pomysł z tymi mrożonymi obiadkami... też bym pomroziła ale pół zamrażalnika zawalają mi ryby, a drugie pół grzyby z zeszłego roku.... :) muszę wreszcie zrobić zupę rybną to mi się troszkę miejsca zrobi....

zmykam do wanny! kolorowych snów!

Balkan ja też niestety nie mam za dużo miejsca w zamrażalniku. Zamrażarka by się przydała.
Corin może to skok u Was? A już na pewno skok w rośnięciu:-D Z 62 na 74. Nieźle. No jak u Stasia. Teraz nosi 80. I kombinezon zimowy na 86 wygląda na ogromny, a jak przymierzyłam mu w tułowiu to zostaje tylko kilka cm. A gdzie grube ubrania jeszcze. Rosną te nasze robaczki jak grzyby po deszczu:-)
Wisienko no właśnie nie widziałam jej. Trochę się martwię.

młoda usneła raz dwa, za to starsza nie chce iść spać a jutro nie sciągniemy jej do przedszkola. Czasami sie zastanawiam dlaczego malutkie dzieci mają takie problemy ze snem a starsze nie i kiedy trzeba wstać to one chcą spać jeszcze a te bąble najmniejsze najchetniej wstaną z kurami...Gabi dziś wyspana była o 5 rano-no ale wczoraj poszła spać o 19 a nie o 20 wiec co ja chce. Tak bym chciała zeby ciurkiem spała do 4-5 rano.
APropo o której kładziecie dzieci spać?
Kurka chciałam dzisiaj sciągnąć za dnia mleko z piersi i po raz pierwszy nie mogłam a czułam ze mam już zastój...co jest? któas tu miała taki sam problem...o co chodzi?
Ide sie wykąpać i na "Czas honoru"

reklama
hejka :)
dziewczyny, nie wiem co sie dzieje z Nicole, jak nigdy nie mialam z nia problemu przy kapaniu, tak teraz doslownie po 5 sek zaczyna wrzeszczec :baffled::-( nie wiem czy to ten skok rozwojowy czy moze po tej szczepionce ktora miala tydzien temu jest taka rozdrazniona.. nie mam zielonego pojecia. W sumie to tylko z tym mam problem bo ksiezniczka pieknie mi spi i w ciagu dnia i w nocy. Dzisiaj polozylam ja o 20:10 i padla jak kloda, mam nadzieje ze tak do 1,2 w nocy sobie pospi.
A wlasnie mialam was pytac apropo pierwszej marchewki z ziemniaczkami. Czy to zleca pediatra czy mozna samemu dac dziecku po skonczonym 4. miesiacu?
Pozdrawiamy goraco wszystkie maluszki i mamuski :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry