• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

gocha moja córka zasugerowała urządzenie do przywoływania pilota tv hahah powiedziała,ze wystarczyłby jakis super magnes

strasznie ją irytuje gdy pilot nie jest w zasięgu jej reki A co najlepsze moj syn często łazi z pilotem po domu lub wkłada go w spodnie :-D lub po prostu go gubią.

reklama
Aniaa23 - możliwe, ale ja nie wiem co można jeszcze wymyślić a czego jeszcze nie wymyślono. Takie zadanie ma każdy z roczników a trochę ich już było :-D A jeszcze zanim zgłoszą pomysł muszą sprawdzić, czy nie jest plagiatem ;-)

D. o 20:00 gral mecz. Kazda osoba z druzyny jednej jak i drugiej stawia na poczatku meczu 3 E i druzyna ktora wygra zbiera calosc i idzie na piwa, no i co? Druzyna D wygrala i co? i poszlo na piwa! :dry: a ja co? a ja siedze na BB :-D :-D :-D faceciiiiiii!!!!
Zw ide sie kapac ^^

reklama
Ja juz na nogach, witajcie :-) i wiecie co? Ktos powinien zasunac mi w doopke soczysyego kopa ;-) tak narzekam na ta moja krolewne a ona jak zasnela o 19 tak spala do 4.20 Obudzila sie bo walnela przez sen kupsko. Teraz lezy w lozeczku nakarmiona i przewinieta, gada do karuzelki i mam nadzieje ze zasnie :-)

Edit 30 min pozniej: Ewunia spi, lozeczko nie parzylo ;-) ja tez jeszcze sie zdrzemne :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry