reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

gocha moja córka zasugerowała urządzenie do przywoływania pilota tv hahah powiedziała,ze wystarczyłby jakis super magnes

strasznie ją irytuje gdy pilot nie jest w zasięgu jej reki A co najlepsze moj syn często łazi z pilotem po domu lub wkłada go w spodnie :-D lub po prostu go gubią.

reklama
D. o 20:00 gral mecz. Kazda osoba z druzyny jednej jak i drugiej stawia na poczatku meczu 3 E i druzyna ktora wygra zbiera calosc i idzie na piwa, no i co? Druzyna D wygrala i co? i poszlo na piwa! :dry: a ja co? a ja siedze na BB :-D :-D :-D faceciiiiiii!!!!
Zw ide sie kapac ^^

reklama
Ja juz na nogach, witajcie :-) i wiecie co? Ktos powinien zasunac mi w doopke soczysyego kopa ;-) tak narzekam na ta moja krolewne a ona jak zasnela o 19 tak spala do 4.20 Obudzila sie bo walnela przez sen kupsko. Teraz lezy w lozeczku nakarmiona i przewinieta, gada do karuzelki i mam nadzieje ze zasnie :-)

Edit 30 min pozniej: Ewunia spi, lozeczko nie parzylo ;-) ja tez jeszcze sie zdrzemne :-D

Ostatnia edycja:
Do góry