reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej Kochane:-) U nas nocka do kitu. Staś nie śpi od 3 do tej pory:szok: Co jest powodem? Oczywiście - zęby:wściekła/y: Już miałam dać coś przeciwbólowego, ale obudził się na dobre i śmiał się do mnie. Ech...
Maqnio napisała smsa, stresuje się, bo rehabilitant ma załatwić eeg główki i neurologa, a jutro mają pediatrę. Maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Konwalianko Wydrusiu Oby Wam choróbsko szybko przeszło.
Konwalianko Fajny artykuł. My przymusowo mamy ze 3h spaceru dziennie:-D Tylko te spaliny;-)
Może Tymuś nie złapie albo lekko przejdzie tę infekcję. Staś (odpukać) jak byliśmy chorzy - złapał 2 razy lekki katarek, a teraz nic:-) Najgorzej infekcje przechodzę ja. I coś ciągle mi się z dziąsłami robi. O włosach nie wspomnę. Więc zaczynam brać Femibion (jeszcze z czasów ciąży). Na szczęście nie ma w składzie żelaza.
Madzia no właśnie. Co ma być to będzie. Jeździmy często autobusem komunikacji miejskiej, jesteśmy w szkole, czasem w centrum handlowym i odpukać - nie jest źle z tymi chorobami. Czasem po prostu nie ma wyjścia. Najgorzej będzie wtedy jak (odpukać) Staś kiedyś się rozchoruje, a Łukaszek będzie zdrowy i trzeba będzie zaprowadzić go do szkoły. Wtedy wszyscy będziemy musieli siedzieć w domu pewnie...
Basieniak z tym bananem może być. Mógł być czymś impregnowany i wtedy niby sam banan nie uczula, ale to czym pryskają. No i ważne, że mała rośnie.
Anula najgorzej jak facet jest nieodpowiedzialny. Na szczęście mój jest bardzo. Czasami aż za bardzo:-D

Ostatnia edycja:
Konwalianka ja nie podaje dlugo dopiero jakies 3 wieczory bo czasami smaruje tylko gdy malo marudzi, nam pozowolila codziennie ale ja sie boje i tak jak pisalam gdy nie jest zle nie uzywam zel do zasniecia wystarczy:tak:
Kolezanka pisala mi ze jesli dziecko nie jest uczulone na rumianek mozna zaparzyc namoczyc pieluche tetrowa i smarowac dziasla, chyba sprobuje;-)

konwalianko mnie też gardło boli ale mam nadzieję że jakoś się szybko wykurujemy no chyba że maja po 2 tyg. nieobecności w przedszkolu znów coś ciekawego przyniesie:eek:

corin dzięki w takim razie dziś na spacerek do parku

ja dziś też odpoczywam.,, obiad mam od mamy wiec tylko muszę obrać ziemniaczki i ugotować makaron

pogoda też dopisuje bo mimo chłodu jest piękne słońce co mnie bardzo cieszy

magia przekaż maqnio że trzymamy za nie kciuki. a kiedy będą miały eeg ?

madzia dużo zdrówka dla Was! To Wy też dzisiaj w domu? Chyba już wszyscy są chorzy normalnie. A jak ten kaszel u Mai? Przeszło? Teraz mój Łukaszek kaszle jak dzwon. Ech... i weź tu zaszczep dziecko. A Maqnio nie wie, bo chyba dopiero ten rehabilitant ma załatwiać. Tak zrozumiałam.
Wisienko chodziła za mną ta Twoja:-D pierś kurczacza w sosie koperkowym, ale nie mogę mleka, więc zrobiłam zubożoną wersję wczoraj i jestem usatysfakcjonowana:-D Koperek pomroziłam, a dziś do słoików sos bułgarski i włoszczyzna do zamrażalnika.

Ostatnia edycja:
magia no kaszel czasem jest ale już nie mam jej co podac no bo ile można ..:eek:osłuchowo czysta, gardło ok:eek: jedynie syrop prawoślazowy mi został wczoraj też ją wyinhalowałam normalnie czułam się jak siostra w szpitalu...mąż nie chciał skorzystać:-D:-D:-D
no tak pewnie znając nasze nfz' owskie realia na eeg państwo czeka się jakiś kawał czasu no nic mam nadzieję że uda się szybko załatwić badania państwowo czy prywatnie :tak:

Anula ja stosuje camilia - to płyn na ząbkowanie do wpuszczania, on jest na bazie rumianku - u malego działa na jakis czas- dłużej niz zele w każdym razie
Magia Wy to zahartowani jesteście:)
Madzia, ale masz dobrze z obiadkami od mamy, dlatego nie mogę sie doczekać wyjazdu, choc mąż przeżyć tego nie może ze chce go zostawić:)

konwalianko dobrze wam to zrobi ty odpoczniesz u mamci mąż stęskni się za wami :tak:a co do obiadków to czasem się mamcia nade mną zlituje a dla mnie to już spora pomoc bo jakoś ostatnio szkoda mi czasu na gotowanie;-)

Konwalianka czytalam o tym i chyba kupie;-)u nas juz zabek praktycznie wyszedl ale drugi wyczuwam.Maly odkad wrocilam od rodzicow ma krostki na buzi i sucha skore az mu schodzi mimo ze smaruje:wściekła/y:

reklama
dzien dobry!!!
Dziewczyny Kochane baaardzo dziekuję, za wszystkie słowa pocieszenia i otuchy!!!!!! Jakos damy rade no nie;-):biggrin2:?
Generalnei nocka znowu tragiczna, kurcze nie moge patrzec jak Młoda walczy o zasniecie i o kazda spokojną minutę snu. Serce mi sie kroi na milion kawałeczków. Pocieszam sie ze juz niedługo - mam nadzieje, Róznika będzie spokojnie spała:)

alex Kochana ja bym młodego skonsultowała, na poczatek z dobrym neonatologiem.to nic nei zaszkodzi a moze pomoze Małemu, trzymam kciuki!!!

magia, wisienka, psotka, sis
- dziękuje - wy wiecie:*:*:*:*
konwalianko, anula zdrówka!!

buziam Was wszystkie!!!

Do góry