reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
daj spokoj pracowalam niedaleko urzedu to ich trzeba bylo z drzwi obsluzyc a te p..izdy za przeproszeniem lataja ... wie za czym powinno byc napisane jakie dokumenty i ludzie od razu by mieli wszystko a nie robic z ludzi wariatow...

a tyle mialam spokoju jak pracowalam ahh a jakie kolejki do podpisu masakra jakas ile to schodzi napisal dwa slowa a ludzie po 30 min stoja szok... to nie ma moje nerwy jeszcze sie pocielam z moim bo dzwonie bo potrzebne mi jest jego zaswiadczenie ze nie ma pola a te po co a ja po ..... on tez dziwny jest bo on nie potrzebowal mojego i wes mu tlumacz...

hehe dzieki ale za papryka nie jestem :) ja pierozki jadlam :)no troche sie zdenerwowalam ale juz luzuje:) jeszcze musi mi szef swiadectwo pracy poprawic po podpunktu jednego nie ma no i musze sie dzis tam wybrac do bylej pracy szkoda ze mi sie udalo zafasolkowac po odejsciu bo tak to mialabym umowe przedluzona do rozwiazania no a tak to ganiac trzeba po tych urzedach...

Witajcie dziewczyny . Maciek zaspał dzis do szkoły a od tego roku wstaje sam i sam robi sobie śniadanie bo juz przecież taki dorosły.Samodzielność. Obudzil mnie żebym zrobiła mu kanapki bo miał 20 minut do lekcji, ale szkoła jest o 3 min od nas wiec bez problemu zdążył. Za to ja przyplaciłam to mdłościami , w końcu)))), zjadłam banana, jogurt i po leżeniu pół godzinki przeszło.
Evinka to mnie zaskoczyłaś , albo to internetowa bzdura albo nie wiem. We wszystkich gazetach dla ciężarówek, na forach i na necie czytałam o imbirze. Gadały tez dziewczyny na bb o nim. Najlepiej zapytaj lekarza albo farmaceuty. Bo ja już naprawdę nie wiem. Tu masz przykład 10 sposobów na nudności - ciąża, dieta, Dziecko, herbatka imbirowa, jadłospis - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl
Leczenie nudności w ciąży - Ciążowe dolegliwości - artykuł:szok::szok::szok::szok:
margaritta nie mam pojęcia co to może byc, zapytaj tego pediatry dla spokoju:tak:
eleth mam nadzieje, ze już zgoda. Pogroź mu palcem, nie można cie teraz denerwować:tak:
ślimakowa ja tez mam jakieś pryszcze, brrr. To chyba hormony :-D
anulka współczuję tych urzędów, mnie to czeka tez teraz SM i meldunki, zmaina dokumentów i w pgóle , masakra będzie. Bo nasze prawojazdy to juz 140 zł . :angry:

Hej Wisienka ja jakos mdlosci nie mam czasem pociagnie ale to raczej nie to, za to glowa boli caly czas ... a co do urzedow to dowod masz za darmo chociaz hehe tylko za zdjecie placisz :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka no tak dowódtak ale prawko, tablice do auta to już nie. Ale już nie marudze bo cieszę się z m. Chociaz nie myslałam, ze tyle to wszystko wokołomieszkaniowo kosztuje.
A u mnie i mdłości i pieri bola i powiększone w środku mam gruczoły, więc ciesze się z tych objawów. W piątek zaczyna się 6 tc.
margaritta to tulę synka, i oby to była bzdurka jakaś,

Do góry