reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Wrócilismy lżejsi o 200 zł bez butów za to z czapka i spozywką. Maciek wtachał to wszystko na trzecie pietro a ja ledwo wczołgałam się jedynie z torebką. A wejście na pietro w Reserved przypłaciłam waleniem serca i drżeniem rąk. Masakra jaka ja jestem:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: słaba:szok::szok::szok::szok::szok:
Patrycjaa to gratki dla kuzyna. A objawy u ciebie przyjdą na pewno. :-):-):-)
zuzu mój Pol robi dziś Bigos jaka ja mam na niego ochotę. I chyba tyle dziś będzie bo po prostu nie mam apetytu. Maciek zje jakies krewetki z Carbonara ale ja nie mam ochoty na owoce morza.
AAAAAAAAAA i stoisko rybne dziła na mnie wymiotnie. Prawie puściłąm pawia na środku tesko:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
AAAAAAAAAA i stoisko rybne dziła na mnie wymiotnie. Prawie puściłąm pawia na środku tesko:szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

hihihi, a jeszcze kilka godzin temu martwilaś się brakiem objawow :D

Słuchajcie, a ja założylam dzis spodnie, w których nie chodziłam chyba z miesiąc. W biodrach i udach sa jak dawniej, ale w brzuchu przyciasnawe... Czy to możliwe?? Tak wcześnie? :szok:

Wisienka no to gitara!!!! Hheh cieszę się ze ci jest nie dobrze bo to wtedy dobrze heheh niom ja też bede jechać do carrefoura i się zastanawiałam czy mogę jesć owoce morza.... Te krewetki mi narobiły smaku... Ech... Ale obedę się na kurczaku z piekarnika i warzywka.... A dziś to bardzo mało zjadłam az wstyd się przyznać ale jakos nie miałam ochoty.... Rano wielką kromę z pasztetem swojej roboty pozniej trochę zupy i banana i pare chipsów..... Az zła jestem na siebie ze nie daję fasolce pożywienia... Ale na kolacji nadrobie... Jakos mam chcice a jednak nie mam ochoty na nic.....

Hej dziewczyny,
Z tymi wzdęciami to jakiś dramat! brzuch jak balon, chyba moje ciało puszcza do mnie oko: "przyzwyczajaj się, tak będzie już niedługo". Ale zdecydowanie stawiam, że to wzdęcie, jedno, wielkie, mega-wzdęcie :)
Bo Niuniuś ma dopiero pół centymetra - wg wczorajszego USG, więc się za bardzo jeszcze nie może rozpychać :)

Czyli mamy wszystkie ten sam problem. Wzdęty bęben:-D:-DJa się pocieszam tym, ze on wygląda jak brzuszek ciążowy, więc wszystko oki.:-D:-D:-D
Pol wrócił i zrobilismy rosół z masą gotowanego kurczaka i indyka w środku i bigos, który sobie teraz spokojnie dochodzi. Pol ma duuużo nauki, więc ja sobie coś pooglądam i zajrzę pewnie jak skończy. Zauważyłam, ze mnie objawy dopadają raczej po południu a nie po przebudzeniu. Dziś to mogłabym cały dzień spać.:-)
maragritta to polez kochana i odpocznij, moze za duzo się nachodziłaś???

reklama
Do góry