• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

to fajnie ze tak to odebrala, bo najgorsza rzecza jest zmuszanie kogos do czegos. Jesli jednak poszla bo uznala ze to dobry pomysl to ok, madra dziewczyna :-)

Ja sobie ogladam teraz filmiki na youtubie o niezwyklym umysle dzieci. Bardzo ciekawa rzecz, wystepowal chlopczyk ktory w wieku chyba 7 lat mial IQ 290, gdzie przecietnie inteligenta osoba ma 100. Niesamowita rzecz.

reklama
Hej brzuchatki :)

My wczoraj pojechalismy do mojego ojca. I milo, w sumie, spędziliśmy wieczor :-) Wróciliśmy po 21.00 więc nawet tu nie zaglądałam tylko odpadłam w łózku ;-)

Za to sen miałam, że niech go...
Śniło mi się że urodziłam jakoś 27 tyg ciąży :/ ale dzieciak był dobrze rozwinięty i nie musiał leżeć w inkubatorze. Urodziłam go w sklepie!! i tam postanowiłam zamieszakać :-D No i był to chlopczyk.
Jedyne zmartwienie jakie pamiętam z tego snu, to to, że nie mam internetu, nawet między nabiałem a mrożonkami i nie mam wam jak pokazac mojego synka i poinformować was że urodziłam już :-D

A z przedwczoraj na wczoraj, sniło mi sie że mąż kupił mi samochod, duuuży samochód - śmieciarę!! I jeździłam sobie tą śmieciara z dziećmi. Córę wcisnęłam w kombinezon nr74 (8latke przypominam :-D) i dziwiłam się że jeszcze jest na nią dobry :-D A potem podjechałam pod dom i zastanawiałam się gdzie i jak mam tą smieciarą zaparkować. Ale dumna byłam z auta jak mało kto, bo wszyscy z "zachwytem" patrzyli na moje auto :-D

Dzien dobry ja mialam sen ... ze podszlam do lustra i zauwazylam odciskajace sie .... stopki na brzuchu zaczelam je dotykac i na przemian wyskakiwaly raczki i za chwile dostalam smsa "Kocham CIe mamo " Boze w zyciu mi sie nc podobnego nie snilo

Dzień dobry!:)

Corin,Veronique - niezłe sny :-D Niesamowite jest to, że jak nam się coś śni to myslimy że to prawda.. :-) Ja natomiast dzis szłam do szpitala bo byl już 13 lipca i miałam rodzić.. ;-)

Mailuj
- cieszę się, że jesteś zadowolona z wizyty domowej. Czułam, że będzie dobrze :)

Jak wstajecie rano to też Wam niedobrze? Mi wymioty już minęły, ale jednak rano jeszcze bardzo mdli :( A jak od razu nie zjem to juz w ogóle masakra :/

Veronique sliczny sen:) kochana jak mi napisalas smsa to juz na lozku bylam:) teraz dusze golabki mniam juz doczekac sie nie moge :)
Corin no tez ciekawe sny na PW mozemy sie wymienic nr zeby miec kontakt w razie W;)
witam wszystkie mamusie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A wiecie czytalam w m jak mama zeby do terminu porodu z OM dodac 10 i wtedy wychodzi domniemana data porodu bo nigdy porod nie odbywa sie wedluj tej daty z OM wiec mi wychodzi na 20go jak pan gin powiedzial :)
Corin tabelka spoko tylko ze trzyba by ulozyc wedlug daty porodu byloby pokoleji widac ktora po ktorej i bardziej kolorowo :) a mi mozecie poprawic na 27 latek :P bo 2 stycznia mialam urodzinki:)

lece na dol pilnowac golabki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej Kobietki:)
Wróciłam po 8 dniach:)
Po ostatnim omdleniu i uderzeniu zgłosiłam sie do szpitala i mnie trzymali...
Robili mase badań,ale na szczęście z maluszkiem wszystko ok:)
I ze mną też:)
Jestem o wiele spokojniejsza
Pozdrawiam

reklama
Dzien dobry dziewczyny:)

Co do snów, to dzisiaj śniło mi się, że cały czas zaplatałam córeczce warkoczyki, a jeszcze nie wiem kogo noszę pod serduchem;) Obudziłam się z bolącymi paluchami;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry