reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

reklama
Doberek kochane brzuchateczki i brzdące
25oym9d.gif
no ja już dawno mam pospane,wstaje wczesnie,ale wyspana jestem więc chyba jest ok :-D
To ja myslałam,że będę miała z rańca co czytać a tutaj mało co pisareczki naskrobały :-D
dodi &&&&&&&&&&&& zaciśnięte żebyś dała radę to wypić :tak:
I chyba Foczusia ma dziś wizytę,ciekawe o której :-D

Cześć Dziewczynki!
Chyba macie dzisiaj mocne sny! Ja za chwilę spadam do pracy, bo jakoś nie mogą się tam beze mnie obejść. A tak się cieszyli, że idę na zwolnienie.
MMarta_only-dzięki za podpowiedź, ale ja niestety nie znoszę kawy. Mimo, że pracuję już 17 lat, to jeszcze moje koleżanki nie nauczyły mnie. Chociaż próbowały. Nie lubię też kawy w innej postaci, np. ciast. :tak:

Hej Dziewczyny!

próbowałam nadrobić wczorajsze wpisy, ale tylko pobieżnie mi sie udało....:(

za to mam pytanie, dlaczego nie można jeść czereśni karmiąc? nigdy nie słyszałam, żeby ktoś miał uczulenie na czereśnie?

co do glukozy, to miałam to badanie kilka lat temu i to nie jest jakieś wyjątkowo traumatyczne przeżycie - do miłych nie należy, ale przeciez nie robią go po to, żeby się wyżywać na ciężarnych, tylko żeby cukrzycę wykluczyć, więc nie nastawiajcie się jak na ścięcie.... :)

a mi się dziś śniło, że byłam w Bułgarii z koleżanką, że wynajmowałyśmy jakieś mieszkanie w bloku i włśnie wtedy zasłaniali je wielkimi firankami, żeby komary nie leciały do mieszkań..... ?!?!

Mailuj, ja karmię codziennie pajacyka dwukrotnie, bo raz na Operze, raz na Explorerze....

i znowu dziś śliczna pogoda.... poczekam aż się ociepli i idę na spacer.... czy któraś jeszcze chętna na gałęzie forsycjowe?

balkan to nie chodzi o uczulenie,ale owoce pestkowe jak np.śliwki czy czereśnie moga bóle brzuszka u dzidzi wywołać a nawet czasem kolki,no ja będę dietki przestrzegała,bo problemów nie chcę a reszta dziewczyn to chyba sprawa indywidualna jak sobie każda będzie zyczyła :happy:

Orchidea, dzięki za info... później gdzieś będę musiała znaleść info, co wolno, a czego nie wolno jeść karmiąc....

buuuu.... czreśni nie będzie można.... ale i śliwek też.... :(

no to teraz muszę na zapas się najeść pestkowców..... :)

Ano nie można :( dużo jest rzeczy "zakazanych" nawet chyba białego pieczywa nie powinno sie jeśc tylko razowe ale tego nie jestem pewna na 100%,no ja jestem ciekawa czy jeszcze sie na truskawki załapię czy znów rok będzie czekania :-D no i nic smażonego tylko duszone lub gotowane rzeczy ..

reklama
to to w takim razie już się nie obawiam o zrzucenie zbędnych kilogramów.... :) chleba to wogóle jeść nie będę, bo po razowych to znowu ja mam wzdęcia....

a sowją droga im dalej w las (w sensie im bliżej porodu) tym bardziej jednak się skłaniam do karmienia piersią - nigdy nie chciałam tego robić, bez konkretnych powodów, choć chyba się bałam i nadal boję, że dziecko mnie pogryzie.... a teraz jakoś coraz częściej myślę, że to jednak musi być piekne.... no i wygodniejsze niż chrzanienie się z buteleczkami, strylizowanie, podgrzewanie itp....

Do góry