reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

psocia juz pędzę :-D kochana
wisieńka u nas jeszcze zrywalismy czarny bez i w ludzi strzelało sie z niego :zawstydzona/y: a takie białe kulki pod stopami strzelały hihi
A ostatanio mi sie przypimniały wafelki kuku ruku czy jakos tak hahaha naklejki w nich były,,,kurde ale czasy fajne
Lecę kochane do sklepu odurzona dzieciństwem hihi będę szła i skakała jak dzidzia hahaha

reklama
Corin od malego ttza bylo im koniczyne dawac na talerz to by teraz sie dziwnie na ciebie nie patrzyli :-D przyznaj sie, to twoja wina, zaniedbalas ta tradycje jedzenia posiusianego zielka z ulicy :-D ahahhahah
ja tam mam zamiar od kolyski ,,chlebkami,, karmic :-D

Sis, jesteś u mnie zawsze mile widziana:*

Wisieńka, mam to samo, hehe:) Ja już z nudów gotuję, nawet mój mąż się śmieje, że nigdy mu tak nie dogadzałam;) Po cichutku liczę, że za 2 tygodnie już mi lekarz pozwoli troszke wychodzić z domciu.

Corin, płyn lugola;) Ja miałam pół roku, jak to się stało, a dowiedziałam się, że mam chorą tarczycę, jak miałam chyba 9 lat, bo strasznie zaczęłam tyć, no i wyszło, że mam niedoczynność tarczycy, a później doszła do tego choroba Hashimoto. Ale co tam, najważniejsze, że po latach leczenia mogłam zacząć starania o dzidziusia i się udało za pierwszym razem! :))

Ale Was na wspominki wzielo:-D:-D:-D ja tam lisci nie jadlam:-p ale jak bawilismy sie w sklep, to to byly pieniadze:-D A wafelki kuku ruku tez pamietam i gumy turbo z naklejkami. Kurcze, jak wtedy niewiele cieszylo.:tak: Teraz dzieciaki maja o niebo wieksze wymagania.:-D

Marzenka, Corin, no to witam w klubie - ja mialam zapalenie piersi 4 razy w ciagu mojej polrocznej kariery z karmieniem.:baffled::baffled::baffled::no::no::no: Kazdy sie dziwil, ze nadal chce karmic, ale bylam zdeterminowana, dla dobra maluszka i jakiegos heroizmu w tym nie widzialam. Dlatego tym razem mam juz w domu laktator elektryczny w razie 'w', gdyby sie okazalo, ze nadal lubi mnie ta przypadlosc...:baffled: A ponoc dotyka tylko 1% karmiacych.;-)

Kurcze, czy Wy tez jestescie ciagle glodne?:szok: Zjem obiad, minie godzina, a ja chodze i szukam nie wiadomo czego:wściekła/y:;-) A dooopka rosnie:-p

Dziewczyny oglądałyście ciąża z zaskoczenia na tlc?
Tak często rodzą na kibelku. W sumie to ja się nie dziwię. Jak przy 1 porodzie zachciało mi się siusiu usiadłam i stwierdziłam, że tu rodzę:-D jakoś tak mniej bolało a położne dobijały się mi do łazienki żeby wychodzić. :eek:

reklama
Emkamek,mam tak samo ,ciagle bym cos jadla i jadla,nawet po sytym posilku ,ale sie powstrzymuje w obawie jak bende wygladac po ciazy ,strach...:)

Do góry