reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

maqnio mój to do tego "dba" żebym za dużo nie jadła hehe, tzn może nie za dużo, ale o jakiej porze...bo ja taki nocny marek jestem i lubię czasami tak nawet o 24.00 coś przekąsić...a jak juz chcę jakąś zupkę chińską albo goracy kubek to dopiero jest... no i raz otworzylam sobie colę i tak ją przez trzy dni sobie popijałam po trochu..to tez zaraz krzywo patrzy..
A przypomniało mi sie jak raz on leżał na kanapie...a ja hyc na niego (na brzuch), żeby sie przytulić... to on do mnie złaź ze mnie, bo dziecko Mi zagnieciesz, rozłożymy kanapę to sie przytulisz na boku hahaha.. a wtedy to ja raczej żadnego brzuszka nie mialam:)

maqnio a jak czasami mojego to bym zabiła...bo mu pokazywałam zdjęcia zawsze i tłumaczyłam co gdzie i jak...a on że nie widzi...ślepe to takie że szok... no teraz to juz widzi bo dzidzia duża i zdjęcia czasem ładne powychodzą..

Ostatnia edycja:
reklama
to zjemy sobie hmmm wiem co wezmę przepis od mamy serek waniliowy nam nie zaszkodzi pewnie bo dzidzie juz duzie będą takie słodkie pierozki z serka waniliowego z jabluszkiem w środku pychaaaaaaaaaaaaaaaa

A i zdjęć teraz 3D to mu nie zabardzo można pokazywać...bo sie zaraz pyta...a to co tam jest, co to tam na głowie takie rozmazane? a co to za guzek? on chyba myśli że w macicy to woda jak łza czysta i wszystko jak w takim czystym baloniku symetrycznym wygląda:)

Ja dziś na kolację kupiłam takie pycha kopytka ( w gzelli) zrobie z maselkiem i cynamonem...mniam:)

Sestinka, Marzenka, Orchidea, dobrze, że nie jestem sama w tych moich skrajnych reakcjach;)

Maqnio, już mi przeszło, ja bym się tak nie wkurzyła, gdyby to nie było połówkowe, ale pójdziemy razem tydzień później:)

Wisieńka, ja liczę tak, jeśli mam termin na 15 lipca, to 15 każdego miesiąca zaczyna się kolejny miesiąc ciąży, więc u mnie 6 miesiąc zacznie się 15 marca. Pokrywa się to z tym, co napisała Orchidea, bo będę wtedy w 22t i 4d:)

Mój Marcin na usg sobie gada z lekarzem jak z kumplem, razem sobie oglądają dzidziusia, a ja leżę i czekam;)

wisieńka zaczęłam to czytać i po dwóch stronach zrezygnowałam i tak połowa szpitali nie będzie tego przestrzegała .... :-(
sestinka tez właśnie myslę nad tym połączeniem smaków kopytka i cynamon
psocia sis widzisz no mój to mało gadatliwy on jak nie zna kogoś to sie wstydzi strasznie :-D więc wszystko ja sie musze pytać :-D a jak wychodzimy to mi mówi a to miałas zapytać czy to ...

reklama
Do góry