reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Siostra no to dobrze masz kurde chociaż masz z kim pogadać dziś sobie ;-) :tak: no jak doczytałaś to mi mąz narobił ale bałaganu od rana samego hahaha
Mimi :*:* ano widzisz,ale pączek i dla Ciebie sie znajdzie
8xu1z8.jpg
smacznego :-D

reklama
Sis, własnie przeczytałam, to co napisałyście:) Zastanawiam się tylko dlaczego on to w łazience zostawił a nie w kuchni, hehe;) No to od rana miałaś zajęcie;)

Mimi, to Ty masz spust, jak tyle ciasta możesz pochłonąć;) Na zdrowie! :)

Ja jeszcze słodkości nie wcinałam dzisiaj, zjem wieczorem, czekam na wypieki mojego brata:) A mój synuś chyba lubi słodycze, bo jak zjem, to zaczyna brykać;) Taka mała słodka doopka;)

Ostatnia edycja:
On postawił psoteczka na przedpokoju jak sie ubierał bo w aucie pije kawkę rano i tam na dywanik mi wylał a nie kubek a dywanik zostawił w łazience ale nienamoczony tylko wrzucony do umywalki :wściekła/y:
mimi spoko kochana :d
A co do słodkiego to moje nie bardzo jak ogórki zjem to szaleje ale teraz w sumie łyknełam witaminki i chyba ma czkawke hahah bo mi brzuch skaczę cały hihi
Ale ta Reni Jusis pierdzieli głupoty w DDtvn ja rozumiem,że więź dziecka po urodzeniu jest ważna,ale z tym,że można czekac z badaniem dziecka i wogóle to ja nie bardzo... nie daj Boże coś się dziecku stanie i oczywiście rodzice maja pretensje do lekarzy i szpitala całego ja pitole szkoda słów... Bo karmić do razu siarą hehe zdążę jak zważą dzidzie zmierzą i powiedzą,że jest zdrowe kasę ma o się mądrzy w tv,ale ktos kto kasy nie ma to nie stać go na swoje położne czy szkoły rodzenia wkurza mnie taka gadka

Ostatnia edycja:
Orchidea, widzisz, jeszcze do mnie nie dociera... za wcześnie, hehe:) Czuje respekt, bał się Ciebie;) To super, że się rusza, mój Aniołek jeszcze chyba śpi, czekam z niecierpliwością, aż się poruszy:)
Mój organizm witamin nie toleruje, przestałam je brać.
Ja Reni Jusis nie trawię...

Ostatnia edycja:
Ech szkoda słów normalnie... ja na temat szpitali nie lubie dyskutować,bo za duzo słyszę z domu od rodziców i mi się odechciewa wszystkiego,,,

oj a ja myślałam, że jestem wyjątkiem nietrawiącym Reni Jusis.... :) jako artystki, byłej już raczej, też niekoniecznie.... :)

oj chyba zaraz się na spacer wybiorę - już 2 st i ślicznie słońce....

balkan ano widzisz sama nie jesteś :-D no ja też niedługo idę pospacerować od razu po kubeczek wejdę sobie do apteki za pamięci,bo w pn badanka ....

Witam dziewczyny. Latam dzis po watkach pierwotnych i nie mogę tu dotrzeć:-D Kolezanka będzie jutro bo ma dziś rozmowe o pracę. Ja za to wstałam o 9tej i może mi to zostanie. Wczoraj dzwoniła kuzynka i zaproponowała nam mase rzeczy po swoim Karolu. Wanienkę ze stelażem, łózeczko, kojec, kilka kompletów powłoczek, pościel i jeszcze wymieniała i wymieniała aż zapomniałam. A myśłama, ze wszystko juz wydali bo Karol ma 3 lata a ona trzymała to na strychu. Fajnie. Odpadnie kilka wydatków.

reklama
Do góry