reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Miczka dla babci [*] [*] i trzymaj sie kochana ,niestety los nam takie psikusy dziwne sprawia w zyciu :*:*
psocia a widzisz kochana i super,czyli mamy jednego dnia połówkowe,tyle,że ja będę wieczorkiem dopiero po badanku ;)
maqnio no właśnie klapnełam i ja na chwilkę,bo ogarniam chałupkęco do kosmetyków oilatum sie sprawdza po nim nawet nie musisz używac oliwki,bo on ma sam w sobie "tłuszczyk" może nie ma perfumowanego zapachu ale jak sucha skórka u dzidzi to super sprawa ja napewno kupię

reklama
aha oilatum też dobre ale ja lubilam te masaze malutkiego cialka oliwka po kapieli:-) i malutka chyba tez. A wada oilatum to chyba tylko to ze zostaje na wannie taki tlustawy film, no i brak tego masazu

marzenka zaciśnięte &&&&& :-D :*:* uffff jeszcze przedpokój :-D i tak myślę,że jak tam posprzątam to chyba budyniek zjem smietankowy :-D
maqnio zmzc ja to co sprawdziłam na przyjaciólki synku i siostry dziewczynkach piszę jak wiem bo inaczej to bym nawet sie nie odezwała :-D ale mojej przyjaciólce żaden osad nie zostawał 1sze słyszę :szok:

orchidea własnie dobrze miec sie kogo poradzić, zawsze warto własnie tych mam co maja małe dzieciątka:)podejdę w wolnej chwili do apteki i pooglądam sobie ten oilatum.

Jej jak dobrze kości rozprostować :-D chodźcie na budyniek :-D w nosie mam narazie mycie podług nie mam siły :baffled:
Nio zobacz czy Ci takie cos odpowiada czy wolisz oliweczkę normalną :tak:

reklama
NiL aaaa no widzisz dzisiaj do mnie to chyba trzeba pisać drukowanymi bo ja jakoś mało czaje :-D
maqnio no właśnie,a na jutro zostawiłam łazienkę :zawstydzona/y: i w sobotę będę miała looozik hihihi ja czekam wiernie z pączkami na męża hahaha jeszcze półtorej godzinki hahaha

Do góry