reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

danuska bardzo sie ciesze, że córunia zdrowiutka!!!!
wisienka nie idz nigdzie Kochana!!!! co do tej sukieniusi, to tak obca kobitka zwyczajnie dała małej taki prezencik??

reklama
A moj maly dzisiaj daje sie we znaki na wszystkie strony ,to moze po tych slodkosciach dzisiejszych bo czytalam ze aktywniejsze staja sie jak sie zje cos slodkiego

Maqnio, Orchi, nie szalejcie tak z tym sprzątaniem, zostawcie sobie coś na jutro :-p

Miczka, strasznie mi przykro...

Psotka, na prawdę dobry ten Twój mąż, i musi mieć odpowiednią gadkę skoro dla niego termin się znalazł, a dla Ciebie nie :-D
Wisienka, czemu niewidzialna? ktoś Cię przeoczył gdzieś czy coś? :nerd: To Maciej musi się w całej szkole sistrunią chwalić, dobry brat :tak:
Gocha,
super, że dzidzia zdrowa, a co do komentarza to pewnie faktycznie typ ma kompleksy...

Pippi, ja zacznę robić zakupy dla Dawidka po Wielkanocy:)

Gocha, Danuska cudownie, że dzidziusie zdrowe!!! Danuska, właśnie się zastanawiam co on temu lekarzowi powiedział;)

Iwonuś, dzięki, mam taką cichutką nadzieję;)

Wisieńka, widzisz, Twoja ciąża jest radością nawet dla obcych Wam ludzi, to piękne:)

U mnie jeden pączuś na koncie;)

no nic chyba uciekam .chyba jakos nienadazam za wami albo ja jakos beznadziejnie pisze o bzdetach ,chyba powinnam zmienic swoj nick na Nudziaraaa***mimo to pewnie jeszcze zagladne bo mozna od was ciekawych rzeczy sie dowiedziec

cześć dziewczyny :-) od kilku dni odkrywam to forum, bardzo mi się tu podoba, dlatego postanowiłam dołączyć do grona lipcówek ;-). mój skarbek ma urodzić się 16 lipca. w poniedziałek byliśmy na wizycie połówkowej i było super. maleństwo mierzy 14 cm i waży 327g. pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie :-)

reklama
Gina, witamy witamy w naszych skromnych progach :-)
Teśka, zupełnie nie rozumiem o co ci chodzi... tutaj tak jest, że nie da się zawsze odpisać na każdy post, i każdej się zdarza, że coś zostanie niezauważone i bez odpowiedzi.

Czy Katerina już wróciła?

Do góry