reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Gina witaj cieplutko i zaglądaj często

Danuska super, że mała zdrowa i że nadal jest dziewczynką ;-) a to było 4 D? tak pytam w kontekście filmu, bo też mam pokusę na nagranie

Gocha tobie też gratuluję zdrowego Antosia

ja już po trzech pączkach, a w domu czekają jeszcze :-Ddwa... chyba wygram konkurs obżarstwa

reklama
Dzięki Pippi, tak 4d, ale Kruszynka mało się ruszała. Gin powiedziała, że trochę mamy pecha bo słabo widać (podobno dziecko było ułożone za blisko ściany macicy czy jakoś tak). Ja miałam pierwszy raz 4D i dla Nas to było ogromne przeżycie, i filmik oglądałam już dzisiaj z 10 razy. Może nie jest tak wyraźny jak niektóre filmiki na necie, ale dla mnie jest cudowny, bo to moje dziecko. I pamiątka będzie na lata.

Ja akurat pączków nie lubię, ale za to faworki owszem :tak:

danuska właśnie zobaczyłam na wątku o usg - rzeczywiście niesamowite... śliczna kruszynka, a dla ciebie to już w ogóle pewnie coś cudownego ;-) chyba też się skuszę

Nie mogłam sie zdecydowac co zjesc na pozny obiad to zrobilam i kotlety ziemniaczane tylko takie plaskie i to z tym kurczakiem w sosie. Calkiem niezle

Kurcze dziewczyny zazdroszcze wam juz tych polowkowych. Ja ma prawdopodobnie dopiero 18 marca:-(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pippi, ooj tak nawet mi już katar i ból głowy tak nie przeszkadza. Szczególnie, że mała jest zdrowa. Ja normalnie chodze na NFZ i nie płacę za wizyty, więc postanowiliśmy, że raz możemy się poświęcić na to 4D i nie żałujemy :-)

Nil, mam prośbę, jak piszesz szybko post za postem, a Twój jest ostatni to nie dodawaj następnego tylko zedytuj ostatni. No chyba, że minęło już więcej czasu około godzinki. Dzięki :-)

U swojego gina połówkowe mam dopiero 16 marca, ale tam już pójdę na looziku ;-)

reklama
Juz wróciłam z badan jak zwykle zaryczana jaka ja jestem głupia beksa , ale jak zobaczyłam dzidziusia jak sie rusza , ze wszystko dobrze widziałam wyraznie malutka stópke a druga zarzucona na głowie to sie dopiero wzruszyłam jak sie dziecko wierciło . Lekarz jednak zaproponował badanie Echa serduszka ze wzgledu na ryzyko i ze nie poddałam sie Amniopunkcji . Płeć tez juz znam :-)

Dzidzius wazy 390g to wszystko w normie

Ostatnia edycja:
Do góry