reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

hej dziewczyny,sorki za wczesniejsze smęty całkiem niepotrzebne,ale dzis popoludniu zalapalam jakiegos doła ze szok,nawet sama siebie nierozumiem wiec niezwracajcie uwagi na te moje glupie wpisy:)mam nadzieje ze to tylko szlejace hormony.pozdrawiam cieplutko

reklama
Dobry wieczór brzuchateczki i bąbelki !!! No ja mam na koncie jednego pączka i więcej słodkiego nie zjem,bo poprostu chyba moja dzidzi nie lubi niedobrze mi i wogóle bleee
marzenka wow no gratki wielkie !!! O to córki będą siostrzyczkę rozpieszczały :-D
katerinka no widzisz tak bywa czasem z lekarzami,ale najważniejsze,że dzidzia zdrowa !!!!
danusia słońce no zostawiłam na jutro łazienkę hihi
wisieńka ja tez chcę taką pania bibliotekarkę !!!! :-D
psocia sis no ja też cos czuję,że córcia będzie więc chyba "prognoza" Twoja się sprawdzi,zobaczymy 10tego (o ile lekarz zdradzi płeć) :-D ale pewnie będzie kolejny dziurawiec w rodzince :-D
Witam też nową lipcóweczkę :*:*
Aaaaaaaaaaaa i przyszły mi już dziś próbki materiału z jednej z firm na wózki powiem Wam,że prosiłam o dwa kolorki gładkie dostałam z 15 różnych,a materiał superrr zalałam herbatą już i zmyłam gąbką z płynem nie ma zacieków !!! :-D

Katerinko, bardzo się cieszę, że córeczka jest zdrowa!!! A lekarka to faktycznie... potwierdza się moja teoria, że kobiety do tego zawodu się nie nadają!

Marzenko, :)

Siostra, no to oby się sprawdziła moja prognoza;) Wylalaś herbatkę i zmywałaś z tego materiału?! hehehehe:)) Ty moja testerko;)

Ostatnia edycja:
orchidea to Ty już pełna "ciężarówkową" parą przygotowania poczyniasz:) Ja nieśmiało też coś próbuje heheh

sestinka aaa bo później to będę pewnie o porodzie myslała i nie sprawdzę tego co mam w głowie teraz :zawstydzona/y: olej to idź na zwolnienie też musisz odpoczywać
!!!!!
Teśka no my tu wszystkie coś wiemy o tych szalejących hormonach hahaha także loozik slonko
sis no Tomek mi kazał mówi ,że jak dzidzia wyleje herbatkę to lepiej materiał sprawdzić hihi :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ja za tydzień tez rozpędze się:) jak odseparuje sie od pracy. A swoja drogą- 3 tyg temu poinf dyrektora ze za miesiąc planuję iśc na zwolnienie. A on wczoraj do mnie czy może bym jeszcze nie popracowała trochę bo maja trudności ze zmianą planu! Brrr Mówię ,ze nie ma mowy!jestem po operacji kregosłupa, tu pozatek 6 mca, plechy bolą a on taki "dowcipny".Facet to nie zrozumie kobiety....

reklama
jestem ponownie na chwile, na razie doczytakam tylko ze Marzenka bedzie miala corke, gratuluje:-)a imie bardzo ladne;-)
Katerina ciesze sie ze z dzidzia wszystko dobrze:-)
A ja taka wkurzona jestem tek mi sie wyl, cholera roku nie ma a to bedzie juz 4 naprawa:wściekła/y:
A i witam nowa lipcoweczke;-):-)

Do góry