No właśnie nie ma reguły... katerina84 może ty się orientujesz gdzie w W-wie w miarę kasowo i dobrze ;-) robią echo serca płodu?
reklama
psocia no wkońcu kobita to i krzyknąc czasem musi hihi
dodi &&&&&& zacisnięte !! broktem sie posyp !!
chodź do mnie pod prysznic jest tam gdzie usiąść więc spokojnie sie ogolisz hihi
beetka ja juz pisałam dużżżżo postów wcześniej,że dziewczynki mojej siostry urodziły sie małe,bo żadna nawet 3kg nie miała a brała witaminy calutka ciążę feminatal jeszcze była nazwa więc ja mysle,że to większego wpływu nie ma na to
druga przyjacióła synek 3200 a córka 2700 i też na witaminkach i tak moge przykładów dawac Ci ... ja uważam ,że pod naszej diety to tez zależy jak jedna pochlania 3 czekolady dziennie a druga wogóle to tez sie nie dziwmy ,że i dzidzia jest duża
no na logikę 
dodi &&&&&& zacisnięte !! broktem sie posyp !!
chodź do mnie pod prysznic jest tam gdzie usiąść więc spokojnie sie ogolisz hihi beetka ja juz pisałam dużżżżo postów wcześniej,że dziewczynki mojej siostry urodziły sie małe,bo żadna nawet 3kg nie miała a brała witaminy calutka ciążę feminatal jeszcze była nazwa więc ja mysle,że to większego wpływu nie ma na to
druga przyjacióła synek 3200 a córka 2700 i też na witaminkach i tak moge przykładów dawac Ci ... ja uważam ,że pod naszej diety to tez zależy jak jedna pochlania 3 czekolady dziennie a druga wogóle to tez sie nie dziwmy ,że i dzidzia jest duża dodi_misia
Fanka BB :)
orchidea, ale nie wiadomo ile miałyby te dzieciaczki, jeśli one nie brałyby tych witaminek...może jeszcze mniej
tak czytałam ostatnio w m jak mama, albo być mamą.. ooo ja to bym chciała mieć takie dzidzi 2700 albo chociaż 3200

no u mnie nie ma w prysznicu siedzonka...dopiero w ciąży sie zoorientowalam, że wanna to jest to co bym chciała
już teraz golenie to wielki wyczyn, a co dopiero później, jak brzucho urośnie... ja juz chce nasz domek....wanne i dużo miejsca..
tak czytałam ostatnio w m jak mama, albo być mamą.. ooo ja to bym chciała mieć takie dzidzi 2700 albo chociaż 3200
no u mnie nie ma w prysznicu siedzonka...dopiero w ciąży sie zoorientowalam, że wanna to jest to co bym chciała
Corin
Mama Trójki :)
Ja wyhodowalam syna 4100 - na maternie (teraz nie ma tych tabletek), córa miała 3950 (tez na maternie) ale urodziła się 2 tyg przed terminem
dodi_misia
oo Corin to tez niezłe "maluszki" mialaś..
moja miała 3800.. ale nie pamietam jakie witaminki brałam
lekarka mi zawsze zapisywała, pewnie takie z którymi miała umowe podpisaną, bo każdemu to sama dawala..a tanie to one nie były..
moja miała 3800.. ale nie pamietam jakie witaminki brałam
margerita126
Corin no materna podobno powodowała,że płody niezle rosły pozniej ją wycofali ja ją brałam przy córce (3750)Przy synie juz brałam inne (3550) a teraz po femibionie hmmmm zobacze co wyhoduje

dodi_misia
A tak na zdrowy rozum
to po co pchac kase producentom tych witaminek (niemałą kasę), skoro wiadomo, że i tak dzidzi ma pierwszenstwo, i to ona najpierw bierze z naszego organizmu co jej potrzebne, więc nie ma mowy o niedoborach, no chyba ze w skrajnych przypadkach, jeśli kobieta nie dba o siebie..
Najwyżej po sobie zobaczymy, że czegoś nam brakuje w organizmie, np słabe włosy, paznokcie i inne takie objawy braku witamin
dzidzia zawsze węźmie tyle ile jej potrzeba od nas.. Dlatego czasami kobieta ma anemie w ciąży, bo dzidzi wysysa z niej witaminki
Po naszych wynikach poznamy, czy wszystko w porządku z nami
po co sie faszerowac sztucznymi witaminami, jak można naturalnie sie dobrze odzywiac... niedługo będą świeżutkie warzywka i owocki, i to mi wystarczy
no ale kazdy ma swoje zdanie i nie potępiam nikogo za to
czytałam na niektórych wątkach, nie wiem z jakiego miesiąca, że wiele kobietek zrezygnowało z witaminek.. tzn lekarze mówili że nie potrzebują brac skoro dobrze wszystko sie rozwija u dzidzi i one czują sie ok
to właśnie parę lat temu jak weszła ta moda na witaminki to lekarze polecali je każdemu..teraz juz ta moda przemija
Najwyżej po sobie zobaczymy, że czegoś nam brakuje w organizmie, np słabe włosy, paznokcie i inne takie objawy braku witamin
Po naszych wynikach poznamy, czy wszystko w porządku z nami

czytałam na niektórych wątkach, nie wiem z jakiego miesiąca, że wiele kobietek zrezygnowało z witaminek.. tzn lekarze mówili że nie potrzebują brac skoro dobrze wszystko sie rozwija u dzidzi i one czują sie ok
Ostatnia edycja:
katerina84
Beetka - szczerze to nie mam pojęcia, zadna z moich kolezanek chyba nie robila tego badania. Ale mogę popytac, moze po prostu nie pamietam...
Ogladam wlasnie nastoletnie matki - biedne te dziewczyny, zaszly w ciaze z takimi palantami.. Szkoda słów..
Ogladam wlasnie nastoletnie matki - biedne te dziewczyny, zaszly w ciaze z takimi palantami.. Szkoda słów..

reklama
dodi_misia
katerina, a na jakim programie to leci?