reklama
A
Anulka198424
Gość
za mna chodzi kebab albo kielbaska z serem z grilla :-) moze zaczne pakowac torbe... coraz gorzej boli mnie podbrzusze:/
A
Anulka198424
Gość
z tych nudow zaraz wejde na allegro i znowu zaczne szalec
piekne buciki znalazlam
piekne buciki znalazlam
dodi_misia
Fanka BB :)
Hej kuleczki...
Co tam? wszystkie całe?
ide poczytać..
Co tam? wszystkie całe?
ide poczytać..
Marzena197235
Ja tez sie nudze niesamowicie , i nie griluje hehe
dziekowac nic mnie nie boli ani nie dolega aby tak dalej , Anulka a cały czas cos ogladam na alegro to mi tylko pozostało oko napatrzec , ostatnio ogladałam sukienki slubne tak mnie naszło , bo córka cos mi wspominała ze mysla o slubie
dziekowac nic mnie nie boli ani nie dolega aby tak dalej , Anulka a cały czas cos ogladam na alegro to mi tylko pozostało oko napatrzec , ostatnio ogladałam sukienki slubne tak mnie naszło , bo córka cos mi wspominała ze mysla o slubie
Marzena197235
Mimi 1 stycznia skonczyłam 39 lat i mam 2 dorosłe cóeki 20 i 18 lat
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Anulka odnośnie kebabu
ja wszamałam pizze kebab
Marzenko to mega wydatek :-) ja tez czasem kukam na sukienki ślubne
ja wszamałam pizze kebab
Marzenko to mega wydatek :-) ja tez czasem kukam na sukienki ślubne

reklama
dodi_misia
Ja grilllowałam

Mnie też się wydaje, że mój brzuch się troche obiżył, bo jak siedzę to musze mieć nogi szeroko, bo inaczej przeszkadza
Miczka, ja też we wtorek do fryzjera i żeby nie wiem co, to nie mogę do tego czasu urodzić, bo gdzie z takimi odrostami do szpitala hahah
Ale mi dziś mała daje popalić, brzuch w każdą stronę się wygina
a czesem twardnieje cały..
Mnie też się wydaje, że mój brzuch się troche obiżył, bo jak siedzę to musze mieć nogi szeroko, bo inaczej przeszkadza
Miczka, ja też we wtorek do fryzjera i żeby nie wiem co, to nie mogę do tego czasu urodzić, bo gdzie z takimi odrostami do szpitala hahah

Ale mi dziś mała daje popalić, brzuch w każdą stronę się wygina