reklama
Miczka
Fanka BB :)
ale doskonale działa kąpiel wieczorna, po której kupka za kupą idą[/URL]
U nas to niestety nie działa. Zresztą kąpiel to jest kolejna historia, za chiny ludowe nam nie wychodzi. Mały płacze w niebogłosy a ja finiszuję cała spocona. Ehhh mam nadzieję, że kiedyś dojdziemy do odpowiedniej wprawy...
margerita126
Hej mamuśki tak sobie Was czytam i moj swiat to tez pampers i cyc echhh fajnie jest być mamą;-) do tego wszystkiego ja od niedzieli zostalam sama mąz wroci za 3 tygodnie ....ale jakos to wszystko ogarniam ..czasami popłacze sobie i jakos swiat nabiera barw. Z czasem nauczymy sie byc bardziej zorganizowane...trzeba czasu.
Trzymam kciuki za niebawem rodzące.:*
Trzymam kciuki za niebawem rodzące.:*
konwalianka
Mały bąbelek
madzia - mięta, kminek, imbir - herbata polecona na czerwcówkach..
MADZIA
mama majuni i groszka
znalazłam o to:madzia - mięta, kminek, imbir - herbata polecona na czerwcówkach..
Komu nie wolno
Imbir to bardzo ostra przyprawa, mająca drażniące działanie. Nie można się nią bezkarnie zajadać. Unikaj imbiru, jeśli jesteś w ciąży lub karmisz, chorujesz na przewlekłą chorobę przewodu pokarmowego, np. wrzody żołądka lub dwunastnicy, cierpisz na refluks żołądkowy.
A
Anulka198424
Gość
Hej laseczki
melduje ze my juz z Fabiankiem w domku
pierwsza kapiel za nami nawet sprawnie poszla 
konwalianka
Mały bąbelek
no to nie będę piła od dzisiaj i zobaczymy.. już sama nie wiem co można pić a co nie.. dziewczyny na czerwcu pisały, że herbata ta pomaga ich maluchom na brzuszek właśnie..

Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
konwalianko tak o was myślę -a ta herbata z jakich ziół ? może to jest przyczyna ?
kkasiulka hop hop zamelduj się że wszystko u was dobrze
Na Twoje zawołanie - pojawiam się ;-) U mnie jako tako, mam za wysokie ciśnienie i trochę mi dziś dokucza, ale dostałam od gina tabletki, miałam nie kupować, ale chyba się bez nich nie obędę. Do terminu mam jeszcze kilka dni, więc jeszcze mam trochę czasu

konwalijka - ja się i tak upieram, że to te herbatki ;-) Odstawiłabym w cholerę. A nerwy faktycznie, tylko pogarszają sytuację....

Witam wszystkie rozpakowane Mamuśki

reklama
margerita126
Hej Anulka!!!! super ze juz w domku.Widze zmiane imienia ;-)
kkasiulka hej cięzaróweczko
kkasiulka hej cięzaróweczko