Hej Kochane:-) U nas nocka do kitu. Staś nie śpi od 3 do tej pory

Co jest powodem? Oczywiście - zęby

Już miałam dać coś przeciwbólowego, ale obudził się na dobre i śmiał się do mnie. Ech...
Maqnio napisała smsa, stresuje się, bo rehabilitant ma załatwić eeg główki i neurologa, a jutro mają pediatrę.
Maqnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Konwalianko Wydrusiu Oby Wam choróbsko szybko przeszło.
Konwalianko Fajny artykuł. My przymusowo mamy ze 3h spaceru dziennie

Tylko te spaliny;-)
Może Tymuś nie złapie albo lekko przejdzie tę infekcję. Staś (odpukać) jak byliśmy chorzy - złapał 2 razy lekki katarek, a teraz nic:-) Najgorzej infekcje przechodzę ja. I coś ciągle mi się z dziąsłami robi. O włosach nie wspomnę. Więc zaczynam brać Femibion (jeszcze z czasów ciąży). Na szczęście nie ma w składzie żelaza.
Madzia no właśnie. Co ma być to będzie. Jeździmy często autobusem komunikacji miejskiej, jesteśmy w szkole, czasem w centrum handlowym i odpukać - nie jest źle z tymi chorobami. Czasem po prostu nie ma wyjścia. Najgorzej będzie wtedy jak (odpukać) Staś kiedyś się rozchoruje, a Łukaszek będzie zdrowy i trzeba będzie zaprowadzić go do szkoły. Wtedy wszyscy będziemy musieli siedzieć w domu pewnie...
Basieniak z tym bananem może być. Mógł być czymś impregnowany i wtedy niby sam banan nie uczula, ale to czym pryskają. No i ważne, że mała rośnie.
Anula najgorzej jak facet jest nieodpowiedzialny. Na szczęście mój jest bardzo. Czasami aż za bardzo