reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Konwalianko nie wiem jak Ci pomóc :-( byś musiała zapytać lekarza...
Anulka gratulujemy ząbeczka :-) a to te kupki od poczatku robi? czy po jakimś czasie?
Renusia jakbyś dołączyła do nas w czasie ciąży to dopiero byś nie mogła nadążyć :-) teraz to jest pikuś :-) Pan Pikuś!!! :-) Moja śpi cały spacerek :-)
Gocha ja pytałam lekarki i nie kazała mi się denerwować bo to normalne ale sie kurcze boje :-(
Lilianka już śpi hi hi hi :-) lece na śniadanko :-) zaraz wracam :-)

reklama
Wydrusia kilka bylo noramlnych pozniej zielone,nastepnie normalne i juz jakies czas zielone, niby po tym mleku tak moze byc, sama nie wiem bo przebieram go po chwili wiec raczej nie dojdzie powietrze:sorry:
Renia tak jak pisze Wydrusia teraz to pikus;-)teraz po kilku dniach mam tyle nadrabiana niz kiedys po 2

łoj! człowiek na chwilkę się oderwie od komputera a tu już tyle do czytania... :)

Mateusz nadal dziś na twarzy ma wysypkę - bledszą, ale ma - czy oprócz odstawienia potencjalnych alergenów to Wy czymś smarujecie wysypkę?

kurcze, nie wiem, jak ja dziś wytrzymam, wogóle nie mogę mówić, a jak tu do dziecka się nie odezwać?! no i na spacer nie idziemy, a takie piękne słońce.... :( ale wolę się anginy nie nabawić....

Anulka moja miała dosłownie to samo... tez na poczatku żółte potem zielone znów żółta i teraz cały czas zielona...
Balkan ja też trace głos :-( lekarka mi wczoraj kazala unikać kontaktu z małą ale jak tu unikać jak sama jestem... mąż mnie ochrzanił że mogłam wziąść zwolnienie dla niego na opiekę nad zdrowym dzieckiem no ale co zrobić :-(

Balkan - zdrówka !!!
Konwalianka - ja do kup Antosia podchodzę bardzo spokojnie. Chyba nigdy się nie zastanawiałam, czy kolor jest prawidłowy. Skoro je, śpi i w miarę regularnie robi kupki to chyba jest ok :-).
Chyba powinna wziąć się za mycie okien, ale taaak mi się nie chceeeee!!!!:-D

Wydrusia mi lekarka mowila ze koro nie marudzi, spi dobrze to moze tak byc, w necie tez tak czytalam:tak:
Gocha ja tez planuje porzadki ale sama nie dam ardy bo moj maly sam zajmuje sie najwyzej 10 min pozniej ryk a w dzien prawie nie spi:sorry:

reklama
balkan moja też miała taki problem i wysypka zeszła po kremie oilatum, mozesz też smarować kremem atopin- ja smarowałam rano i wieczorem i po 10 dniach zeszło i teraz ma piękną skórę. Sama nie wiem co ją wtedy uczuliło, najprawdopodobniej pomidor. Miałam diete bezmleczną ale już nie mam i jest ok, jem nawet czekoladę i jest ok
wsadziłam Gabi do hustawki bo ona absorbująca sie zrobiła, "tylko ja sie liczę i nic wiecej a jak mama chce cos zrobić to wtedy jak śpię"

p.s. dlaczego nie pokazują mi się suwaczki?

Do góry