Wisieńka
Fanka BB :)
Kochane idę sie zafarbować trzymajcie &&&&&&&&&&&&&&&&
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamiętam, że Łukaszek był bardzo cyckowy (jak Staś), ale jak już miał 12 miesięcy, to chciałam go na butlę przestawić. No i nic z tego
. Jadł łyżeczką gęstą kaszkę. Nigdy nie przekonał się do butli. Może Mila będzie szybciej te stałe pokarmy jadła? A ona nie ma refluksu? &&&&&&&&&&&&&&& za włosy.
Jaka słodka Lilunia!!!!!
Własnie, ze nie ma juz nawet prawie nie ulewa a jesli to tylko trochę a nie takie hlusty jak kiedyś. No chyba, ze próbuje siadac po jedzeniu to sie zdarza. Ale ponoc to zwykłe ulewanie u niej a nie refluks. Chociaz ja myślałam, ze ma refluks jak była ta asymetria.
tylko wypusc jej grzywe na wierzch 
w 3. miesiacu
na poczatku sie smialam z tego ale teraz sie zastanawiam czy wszytskie dzieci tak maja czy tylko moja mala.