Corin
Mama Trójki :)
Hej slonca :-)
Marzenko serki juz dajesz? Hmm. Co do danona mam swoje zdanie (nienajlepsze) i terroryzuje nim moja rodzine, tzn u nas nikt danona ńie jadl jeszcze w zyciu, a ta firma ma zakaz wstepu do naszego domu ;-)
Emka, wrzuce jutro, bo dzis juz mi sie nie chce ;-)
Ale u nas wieje
bylam z Ewunia na spacerze kolo 16 i wymarzlam jak jasny gwint. Tak lodowatego wiatru dawno nie bylo. Przyszlam do domu i od razu zamowilam spiworek do wozka. Reka nadal mnie ptwornie boli, dzis przeprosilam sie z bandazem, bo mam juz problem z przewinieciem Ewuni :-( maz mnie wygania z tym do lekarza, ale czy jest sens po prawie 11 latach od kontuzji?
Ide was poczytac co naskrobalyscie przez caly dzien
Aaaaa i trzymam jutro kciuki za eeg Rozinki. Maqnio bedziesz miala od razu wyniki?
Marzenko serki juz dajesz? Hmm. Co do danona mam swoje zdanie (nienajlepsze) i terroryzuje nim moja rodzine, tzn u nas nikt danona ńie jadl jeszcze w zyciu, a ta firma ma zakaz wstepu do naszego domu ;-)
Emka, wrzuce jutro, bo dzis juz mi sie nie chce ;-)
Ale u nas wieje
bylam z Ewunia na spacerze kolo 16 i wymarzlam jak jasny gwint. Tak lodowatego wiatru dawno nie bylo. Przyszlam do domu i od razu zamowilam spiworek do wozka. Reka nadal mnie ptwornie boli, dzis przeprosilam sie z bandazem, bo mam juz problem z przewinieciem Ewuni :-( maz mnie wygania z tym do lekarza, ale czy jest sens po prawie 11 latach od kontuzji?Ide was poczytac co naskrobalyscie przez caly dzien
Aaaaa i trzymam jutro kciuki za eeg Rozinki. Maqnio bedziesz miala od razu wyniki?
Powtarzamy 3 razy dziennie po 30 sekund 2 razy na każdą stronę. Też mieliście do tego ćwiczenia rozgrzewające i masaż rączek i stóp na koniec? Co do noszenia to powiedziala nam, że możemy nosić go przodem do świata ale nie tak żeby siedział na ręce tylko podtrzymując pod nogami.