reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

miczka udanych cwiczen! a jak je synus znosi? moja nienawidzi jak ktokowliek prócz mamusi ja dotyka, juz sie boje co to bedzie jesli bedzie nam dana rehab.

Rozgrzewkę znosi nawet nawet, przy turlaniu nawet się uśmiechnie. Ale przy Vojcie jest płacz i nie sądzę żeby to się kiedykolwiek zmieniło. No ale jak mu to mus, zaciskam zęby i ćwiczymy. U Was też będzie dobrze, trzeba myśleć jak bedzie dobrze jak juz się wszystko naprawi :tak:

Psotka a Wy jakie macie ćwiczonka?

Dopisuje sie do mam wąchających główki swoich maleństw :-D:-D to jest cudowne hahaha :-D to pewnie przeze mnie ma powycierane wszystkie włoski bo podczas odbicia wykiziam go wymiziam z każdej strony :-)

Magia myśmy tez się śmiali z tymi łapkami, że mały ochrzczony to sie teraz modli non stop. A dzisiaj z kolei załapał, że może złapać smoka i wyciągnąć go sobie z buzi a potem próbuje obiema łapkami wsadzić go z powrotem. Śmiechu co niemiara :-D na razie wycelował parę razy w oko :-D No i teraz już wiem, że ostatnie marudzenie to był skok - tyle nowych rzeczy teraz robi, w tak krótkim okresie. Kciukasy za Wasze szczepienie &&&

reklama
Magia, ukrywam go! :rofl2: skoro myslicie że go nie mam to znaczy że mi to wychodzi haha, kurcze
ale by było jakbym tam wyszla z cyckami jak małe mleczarnie i powiedziała że mam dwójke dzieci i rozstępy na udach hihihi
Tap madl, to jest każda lipcóweczka!

jejku ja dalej jestem głodna...

Miczka a moja niunia jeszcze nie ochrzczona, a też sie modli...chyba o rychły chrzest bidulka:):)

A myślisz dlaczego Bianka taka łysa, ja mam jej wywachane wszystkie kudełki:) mniam i uszka zawsze wycałowane podczas odbijania:):) nie moge sie powstrzymać

Ostatnia edycja:
Psotka wiem, wiem Dawiduś jest słodziutki, całuśny:-) Ale ja mówię o Tomusiu, bo mi Łukaszka przypomina mojego:-D
No specjalnie nie piszę, bo mam aż 37!:zawstydzona/y:
Miczka he he:-D mój też ze skupieniem celuje smokiem do buzi, ale jak mu trochę niżej wychodzi to próbuje pochwycić go pyszczkiem:-D I też uwielbiam wąchać i całować jego główkę, szczególnie łyse, wytarte miejsce z tyłu.

Ostatnia edycja:
Miczko, ja dostałam taku wydruk od neurologa z ćwiczeniami, a poza tym zaczynamy od jutra cytuję: ,,stymulację rozwoju pod opieką rehabilitanta". Wiem, że będzie się nim zajmował pan Radek, podobno jest the best w tym co robi, ciekawe czy przystojny;)\

Magia, aaa no tak, bo Łukaszek jest w wieku Tomcia:) No to jak kiedyś mnie odwiedzisz, to i Staś i Lukaszek będzie miał się z kim bawić :))) Aż 37?! Tylko chyba! Ale z Ciebie dobra żona, ja tam mojego męża budzę, żeby zrobił mleko, umył butelki, przyniósł pieluszki. Co do sprzątania, to robimy to na pół, on kurze i odkurzanie, ja kuchnię i łazienkę. Ja gotuję, jak mi się chce;) Przy Tobie, ja to jestem jędza;)

Mamusie z maluszkami kolkowymi, dajecie jeszcze dziecinkom sab simplex?

Ostatnia edycja:
Miczko, no pewnie, coś z tego też muszę mieć;) A mój mąż już jęczy, dlaczego nie zapisałam go do jakiejś kobitki, zazdrośnik cholerny no! ;)

Drukareczki, idę lulać - nie drukujcie już za wiele, bo potem doczytuję 2 godziny:-) Kolorowych snów:-)
Psocia a Tobie pięknych snów o Panu Radziu:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry