Magia tak tak , bede go jej co dziennie podawac i zwiekszac dawke i powinna zaskoczyc, dzisiaj jej nie dalam nawet czopka glicerynowego a jest juz 2,5 dnia bez kupy i tak sie wymeczyla a przy okazji mnie :/
Marzenko ja jej nie bede dawac na razie zadnych herbatek, zobaczymy czy zadziala pomarancz, jak tak to super a jak nie to bede jeszcze z woda kombinowac. Nie chce jej za duzo nowych rzeczy wprowadzac jak ona na samej piersi jest od poczatku.ALe dziekuje za rade :-)
Kkasiulka kupe lat, kobito gdzies ty sie podziewala ze Cie nie widze. :* A aaa to dobrze ze ktos mnie poparl w tym sozku z pomaranczy bo juz sie balam ze to zly pomysl :-)
Wisienko ja nie wiem jak ty, ale ja przestrzegalam rygorystyznie diety przez pierwsze 2 miesiace, pozniej juz zazelam jesc wszystko oprocz smazonego i napojow gazowanych. Ja na twoim miejscu bym zjadla pomarancz jak ci sie tak bardzo chce. Ja jem sliwki a niby pestkowych nie mozna, malej nic po tym nie jest/
Psocia super ze Dawidek zdrowy, strasznie sie ciesze :-) nareszcie bedziesz spokojna :-)
Wydruska trzymam kiukasy za Lilcie, niech sie kruszynka wykuruje. Biedne te dzieciatka, takie bezbronne i tak sie mecza z chorobskami..
Corin juz zabek jej rosnie? Hehe ale jaja. Slyszalam juz nie raz ze sa dzieci ktorym rosna pierwsze gorne zeby, chyba nieczesto sie to zdarza
Anula moj najlepszy kumpel w polsce sie nazywa Bartek i jest to bardzo ladne imie i cicho juz siedz