reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Ememte przepraszam za modyfikacje Twojego nicka. kurcze nie naucze sie, a moze tak sie odmienia? ;-)

Z tego co wczesniej pisalas wynika ze maly ma alergie.. tylko ze dalej moga badania nic nie wykazac. dobrze ze idziesz prywatnie latwiej o fachowca.. no i jak mu zaplqcisz to bardziej sie zatroszczy.

My juz w spacerowce. Maly sie miescil na styk i sie jak sie ovudzil to sie zloscil ze malo miejsca i nic nie widzial. W naszej spacerowce moze maly lezec praktycznie na plasko wiec nie przeszkadza to ze za dobrze nie siedzi a jak sie obudzi to cos wiecej widzo i jest zadowolony a ja spokojniejsza ze nie musze go dzwigac do domu ;-)

reklama
daga, zdolniacha z Jowitki!!!

Mateuszkowa, sto lat dla Małego:-D:-D:-D

ememte,
dzielnego masz synka, że nie płacze przy szczepieniu....moja to drze się jakby ją ze skóry obdzierali...

sunset, u nas jest podobnie ze spacerówka, tzn. oparcie jest regulowane i całkiem prosto KINga nie siedzi tylko w pozycji półlezącej.

Moje dziecko dziś godz. czasu zafascynowane było 0,5 litrową plastikową butelką po wodzie mineralnej...mała bawiła się nią i oglądała ze wszystkich stron:szok::tak:

Konwalianka - heh no skoro Ci sie nie podobala to wyjscia nie bylo ;-) heh my kobitki to mamy ;-) btw. bardzo fajna spacerowka!

Monia - to mialas troche czasu dla siebie ;-) dzieci to sa slodkie.. u nas tuczek do ziemniakow jest super zabawka ;-)

Daga - i jak diabelek sie czuje? Ma goraczke?

Ostatnia edycja:
sunset gorączki nie ma. Ogólnie nie jest źle, bawi się, śmieje, tylko najgorzej jest z zasypianiem. Kładę ją tak żeby głowę miała troszkę wyżej, to łatwiej jej się oddycha. O 15 ciężko jej się zasypiało, co chwilę płakała aż w końcu wzięłam ją do siebie do łóżka i spała 1,5 h. Widzę, że Maciuś chyba dzisiaj grzeczny :-)
konwalianka wielkie dzięki ;-)

daga to super ze jest poprawa. oby do jutra nie bylo sladu po wirusie.
Macius grzeczny? Heh on ma podobny charakter do Jowitki - jego ulubiona piosenka jest "bad boys bad boys whatcha gonna do.." ;-)
ps. wiecej pisalam bo kompa mialam wlaczonego a zwykle klepie z komorki.. tak wiec schodzi :-) ale postaram sie jutro doprowadzic do porzadku ;-)

Sunset nic się nie stało, nawet nie zauważyłam :)
Monia 26 dzielny :) tylko zanim go zaszczepiliśmy to był niemiłosierny krzyk. podczas ważenia i później podczas badania :) a głos ma bardzo donośny. Pielęgniarki zawsze się śmieją że chyba będzie śpiewakiem. Jak leżałam w szpitalu po porodzie to też krzyczał najgłośniej ze wszystkich dzieci :)
Konwalianko śliczny wózek, taki kolorowy. Ja jeszcze nie myślałam nad parasolką, zobaczymy jak się sprawdzi ten co mamy

Mój smyk już śpi tylko zanim zasnął musiałam go 2 razy przebierać bo coś mi butelka przeciekała. Myślałam że nie dokręciłam , ale jednak nie. W końcu przelałam do innej i było ok

reklama
Do góry