reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Oj, pustki popołudniowe widzę :) Widać, że weekend się zaczął :)))
Ja pewnie jutro nie zajrzę. Jutro weselicho mojego kuzyna i nabieram coraz większych chęci, aby iść i dobrze się bawić :)

Miłego weekendu Mamuśki :*

reklama
Hej!

JA tez dawnio sie nie odzywalam, jakos tak wyszlo. U nas jakos leci, raz lepiej raz gorzej. Jestesmy na etapie witania na swiecie 7 ząbka, przyszedl na swiat okupiony, placzem stekaniem i goraczka, ale jest:)

Aneta85 ciesze sie ze fasolka prawidlowo rosnie:) A Film z tego bycia nieznosnym kiedys wyrosnie na pewno i tego sie trzymajmy;-)

Monia ja robie tak ze jesli mloda sie w nocy obudzi to przewijam, a jak nie to nie. u nas tez nie raz pielucha byla przesikana i pizama mokra.

ememte :* powodzenia w realizacji planów i zdrówka dla WAS!
My 6 paź czyli w tą sob tez byliśmy na weselu :)

daga :)

monia oj to szkoda, moja mała lubi barszczyk.
To wybaw się na weselu z mężem - bawcie się świetnie :)
Nooo... nie zaglądałam tutaj w dzień bo Blaneczka spacerowała po placu zabaw równo, zdj na fcb :-) no i teściowa potem do nas wpadła.... właśnie pojechała, uf....

U nas dziwny dzień. Notkę zostawię na blogu, zapraszam - link niżej.

Miłej nocy i udanego weekendu, jej wiecie jak mi zleciało! dopiero co w sobotę bawiliśmy się na weselu a tutaj już piątek i tydzień minął. Nie wierzę. Nie wiem kiedy to zleciało, szok!

Kiss :*

Ależ pustki! Widać, że weekend i do tego chyba pogodny ;) U nas zdecydowanie piękna jesień więc wybraliśmy się wczoraj na wycieczkę. Młody się wyszalał za wsze czasy w związku z czym wstał dzisiaj o 5.30 :szok: Teraz smacznie śpi a ja ratuję się kawką.

Miłej niedzieli!

Dzien dobry;-)
Nie spie od pol godz, w tym w nocy pobudka po 1 na 40 min, nie liczac wiercenia sie i siadania przez sen. Ledwo zyje,im maly jest straszy tym gorzej spi:no:do tego w dzien dorzemka 1,5 godz. Jeszcze kilka takich nocy i bede spala na siedzaco:wściekła/y:dzis jade na podpis do UP, musze malego ze soba ciagnac...

Witajcie!

Melduję się po zwariowanym weekendzie :tak:

daga, na weselu było super! Odpoczeliśmy oboje z mężem, wybawiliśmy się za wszystkie czasy! Kinga została z moją mamą i grzeczna była. A ja taka stęskniona byłam za nią, jak wróciliśmy do domu! A wczoraj byliśmy na zaręczynach siostry mojego męża, chrzestnej Kinii.

Anula, tulę za nockę :****

Miłego dnia!

Monia dobrze, ze sie wybawiliscie i steskniliscie za Kingą:) Takie krotkie rozłaki robia dobrze i rodzicom i dzieciom:)

Anula wspolczuje. Wiem o czym mowisz, bo ja po kilku takich nocach jestem nieprzytomna i strasznei nerwowa.

reklama
hej Słonca!!

żyjemy, żyjemy!! alez co to za zycie eh....ja mega chora i tylko czekam, az mloda zaraże,ale poki co sie trzyma! sobota koszmarna, pąłczliwa, marudna do potegi, niedziela juz lepsza, nawet spokojny spacer zaliczyłysmy. Piszecie,ze dzieciaczki niegrzeczne - my dołączamy. rózia jak jest ze mna coraz czesciej bywa niedobra, wymusza palczem itp. Jak jest z moim malze to jest aniolem. słucha go tak ze oczy ze zdziwienia przecieram, bez palczu, wykonuje jego prosby. szok. a małz jest w szoku ze az tak bardzo mnie nie słucha. ja nie wiem jak on to robi. Pozbadło mnie dziecię i tyle:)

moniu super, ze sie wybawiliście, alez Wam zazdroszcze! mnie by sie przydalo, bo od prawie 4 lat nigdzie nie byłam.
daga moze Tys faktycznie zafasolkowana? kurcze fajnie!!!
aneta super ze z dzidziolem wszystko tak pieknie! oby tak dalej!!!!
anula tule za nocki i łącze sie w bólu! ja po takich nockach cały dzien jestem pólprzytomna:*

i poki co tyle, bo wyjec sie odezwał/! usciski!!

Do góry