reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witajcie!
Ja już ledwo na oczy patrzę ale weszłam poczytać co u was :)
Aneta gratuluję córeczki, choć jak mówisz cień niepewności zawsze zostanie.
Monia super, że wyniki ok ;) Pytałaś kiedyś o ciśnienie moje ja teraz mam za niskie. 100/65 Różnie zależy od dnia. Póki co bóle głowy minęły też myślę niestety, że móglby to być efekt uboczny tabletek anty ;/ a u cb jak z plamieniami? ustąpiły?
Miczka dobrze, że katarek ustąpił to chyba najgorsze co może być i nasz mały też nie daje sobie noska wytrzeć... Kiedy te zębolki wyjdą w końcu naszym pociechom :shocked2:
Basieniak fajnie , że możesz tak sobie pospać i twoja mała tak długo śpi. Życzę spokojnej reszty ciąży! :)

To tyle co pamiętam. Mykam spać dopóki mały się nie obudził bo nocki u nas tragiczne...

Trzymajcie się!!!
Dobrej i przespanej nocki dla wszystkich :*

reklama
daga tak tak to przez te ząbki nieszczęsne.

No i byłyśmy u lekarza. Okazało się, że to nie tylko siódmy ząbek co nam dopiero wyszedł i ósmy który się nam wyżyna - ale idzie nam ich jeszcze z 3 czy 4 innych! Cała brygada na raz wychodzi :no: oby moje maleństwo już miało to za sobą jak najszybciej. Mamy być na Panadolu, no i jest ogólnie dobrze choć z jedzeniem dalej kiepsko ale za to wody pije już więcej ufff... także mogę się już uśmiechnąć :-D ale nie do końca bo jeszcze przecież nie jest po wszystkim. Resztę info z dnia tutaj zapraszam.

Ja już padam, pasuje się położyć chociaż coś troszkę wcześniej, także dziewczyny dzięki na wszystko no i dobrej nocy Wam życzę!!! Zwłaszcza Tym Mamom którym się Maluszki nocami budzą i nie śpią! Wytrwałości dla Was - i sobie tego też życzę!

See You :*

Witajcie !!!
Przepraszam ze nieodzywałam sie ,ale u mnie niezaciekawie sie dzieje wiec niepisalam nic .Nadia zdrowa ,chodzi sobie coraz pewniej i coraz wieksze odleglosci po mieszkaniu .za to ja jestem kłebek nerwow ,echh musze jeszcze połazic po lekarach bo ostanio zle sie czuje ,glowa mnie czesto boli i jakas ta oslbiona przy moich skłonnosciach anemicznych to moze mam niedobor zelaza ,pozatym musze odwiedzic okuliste bo cos wzrok sie pogorszyl juz od jakiegos czasu no i przydaloby sie do ginekologa sie przejsc sie przebadac ,zrobic cytologie do ginka jakos mnie nie ciagnie wogole do lekarzy ..ktoregos dnia sie zbiore i moze w koncu pojde ...dzis musze isc złozyc paiery na zasilejk rodziny ,ile papierow w tym roku moje i meza ,mam nadzieje ze juz wszystko mam:eek:
maqnio zdrowka dla was i spokoju ducha ,daj znac jak po wizycie u gastrologa :**
moniafajnie ze wybawilas na weselu :)
nil tule kochana ,daga chybba ma racje ,trzeba postawic sprawe mezowi na ostrzu noza ale wiem ze to nie łatwe ...:*
pia love u nas tez kilka naraz tych zebolkow wychodzi ,masakra jak sie musza meczyc nasze maluchy:-(
miczka zdrowka dla Szymusia :*
konwalianko ,daga:**
basieniak aneta sunset
spokojnych 9 miesiecy ,ucałowanka dla Fasolek :**
wisienko :**
no i przepraszam bo wiecej niedoczytalam ,ale wszystkie mamusie i babelki serdecznie pozdrawiam :)

Dzień dobry,

my na nogach od 8:00. Blaneczka nad ranem się raz przebudziła ale zaraz ze mną zasnęła.
Zjadła całe śniadanie także jestem z niej dumna. Oby było tylko lepiej!

A Wy jak spałyście! Mam nadzieję, ze lepiej tej nocy!

dokładnie Tesiu nasze maleństwa tak się męczą :(

Miłego i pogodnego dnia!

To dla Was

Zobacz załącznik 508311

;-)​

hej. czytam ale nie mam veny do napisania.

Wszystkim fasolka duzo dobrego i dla ich mam rowniez.

jestem padnieta. dzisiaj rano wstalam z bolem plecow i nie moglam sie ruszac. w nocy Aleksik budzi sie bo ma nosek zatkany, albo denerwuje sie jak go chce przykryc kolderka, albo ja nie spie bo dostane z glowki po nosie albo po zebrach stopka. takze w dzien chodze jak zombie i nic niechce mi sie robic. dzisiaj jak maly poszedl do przedszkola poszla spac i wstalam o 12 z wiekszym bolem. dotego moj Maz dobil mnie haselkiem "jak sie wyspalas to mozesz jechac po malego" nie wyobrazacie sobie jak mi sie przykro zrobila,az sie poplakalam.
nie smece juz. kolejny dzien do d.......

pozdrawiam wszytskie

Witajcie mamuski

nie wiem co sie dzieje u was musze doczytac , wczoraj ok 20 wróciłam dopiero do domu od brata , odpoczelismy psychicznie i fizycznie , brat uwielbia swoja chrzesnice , nosił ja po rekach i wiecznie cmokał zabral na zakupy i nakupił zabawek dla niuni , mam kochanego tego brata sam chłopak pracuje na cała rodzinke tez mu sie nie przelewa , czasem zrobi jakas fuche zeby cos kupic do domu i zyje spokojnie
Klaudusia to mały buszmen wszedzie jej pelno wlezie w kazdy kat . zdrowa i daje nam tyle radosci

Podczytam wieczorkiem co u was kochane słychac było jak mnie nie było

Cześć Wszystkim!

My z Kinią byłyśmy dziś prawie cały dzień u moich teściów. Piękna pogoda, dużo spacerowałyśmy. Moja mała to już w ogóle w wózku nie chce siedzieć. Przed wyjazdem do teściów ja zaliczyłam lekarza, poszłam z tymi wynikami. I wszystko ok - tylko tak jak mówiłam, muszę schudnąć a i wtedy ciśnienie spadnie, choć już dziś w gabinecie miałam 130/80, no ale jestem na tabletce od ciśnienia. Ostatnia nocka Kingi okropna! Mała często się budzi...ech, te zębiska...

tesiu, tak jak daga Ci radzi - pędem do lekarza i badania porobić! Ja zrobiłam i przynajmniej wiem na czym stoję. Mnie też często głowa bolała, prawdopodobnie od tabletek anty. Nie biorę ich już i jest ok :) A jak tam Twoja sytuacja z @?

PiaLove, pisałaś, że macie być na Panadolu...Cały czas póki ząbki nie wyjdą (te co wychodzą)? Bo z tego co wiem, to środki przeciwbólowe tupy Paracetamol, Nurofen, Ibum itp. to można max 3 dni brać. Pytam z czystej ciekawości, co lekarz Wam powiedział :)

daga, ja jutro planuję zrobić naleśniki :) Uwielbiam z serem białym :)

Wisienko, odezwij się, jak po wizycie!

sylwia, tulę za nockę :*

kamisia, już nie plamię od wtorku, także jest ok :) u mnie nadciśnienie jak widać niestety pozostało :(

Marzenko, to super, że pobyt u brata udany! Fajnego ma chrzestnego Klaudusia :)))

monia :) mamy tylko dzisiaj i jutro Panadol zażywać (czyli 2 dni).

jestem padnięta. Uciekam spać. Blanka dzisiaj zjadła wszystko co jej podałam! Dalej jest o jeden posiłek do tyłu ale zjadła ładnie wszystko prawie co jej dałam. Jestem o niebo weselsza, ale dalej walczymy z ząbkowaniem.

Wy tak o tych naleśnikach! Też mnie wzięło na nie...

Dobranoc pchełki na noc!

reklama
hej babulce!

jedyne co dzis napisze to ze lipa wielka. byłam wczoraj na gastroskopii i okazało sie, ze mam mega wrzody na żołądku i dwunastnicy. Do tego ogólne przekrwienie i stan zapalny całęgo ukl. pokarmowego. Dostałam jakies bardzo silne leki na miesiąc. Jesli po tym miesiącu się okazę ze nie ma poprawy, to muszą mi te wrzody wyciąc, bo zagrażają zyciu. Do tego bardzo ścisła dieta (czytaj. nie jeśc prawie nic a jak już jeśc to gotowane warzywa) poza tym - NIC!nie jeść. wspaniale się urządziłam. siet! a i najlepsze z tego, ze to w 99% przez nerwy. ale jak tu sie neiedenerwowac??

moniu Rozina ma na szczęscie tylko katar, super ze wyniki ok!

miłego dnia.

Do góry