malgorzatkar
Fanka BB :)
Katka sto lat!
Haust kciuki za szwagierke!
Ja chce słońce! Jutro mamy piknik w przedszkolu!
Haust kciuki za szwagierke!
Ja chce słońce! Jutro mamy piknik w przedszkolu!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-(wczoraj sie juz nastawilam ze mnie zbada ,cos sie dowiem a tu d.upa blada,................................w nocy sie obudzilam bo mnie brzuch bolał ,tak okresowo,na szczescie przeszlo.....ale jak lekazr nie odbierze dzis tel to chyba pojade na IP
Mogą tak zrobić? Chyba nie, co? Przecież już 9 godzin rodzi - ja bym nie dała się odesłać po takim czasieMałgorzatka też coś mi się wydaje, że ładniej do jutra raczej nie będzie :-( Ale życzę Wam duuuuuużo słońca i ciepła
Agulam właśnie dostałam sms od szwagra, że wszystko się zatrzymało i obawiają się, że odeślą ich do domuMogą tak zrobić? Chyba nie, co? Przecież już 9 godzin rodzi - ja bym nie dała się odesłać po takim czasie

Na zachętę![]()
Mnie w nocy dopadla kolka nerkowa i pojechalam na IP. Dostalam jakas tabletke, mialam usg, polezalam i przeszlo, wiec nie zatrzymywali mnie na obserwacji. Wiedzialam, ze ta kolka bedzie mi dokuczac pod koniec ciazyod kilku dni zle sie czulam. Teraz nawet spac mi sie nie chce :-(
Ewa - a Ty jak tam?
Czy u was też tak leje i zimno? Brrrr nie chce sie nosa wystawić za drzwi...
gratulacje.