Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie przestało padać, piknik nam przełożyli na niedziele, bo ma być już slonecznie, zobaczymy.
Agulam ja tez mogę ci dać nr tel w razie W.
Spać mi sie chce w taka pogodę... Byłam w superpharm kupić kosmetyki do brzucha i cyckow, bo sie skończyły, akurat promocja na dermokosmetyki jest, wiec cenowo trochę lepiej wyszło...
Elicie, moja Ola wczoraj regres zaliczyła.,. Co chwila popuszczala w majtki, rano nie zdążyła do nocnika....
Hej
Makota współczuje wizyty w szpitalu oby cie juz wiecej ta kolka nie lapala
Haust kciuki za szwagierka
Agulam do poniedzuałku juz niedaleko
Arabelka super filmik, niesamowita reakcja ojców
U mnie dzisiejsza noc spokojna, bez różnych dolegliwości także sie wyspałam. Dzisiaj znowu musze znaleźć sobie coś do roboty, bo sie zanudze.
A poza tym uświadomiłam sobie, że nie mam jeszcze żadnego zdjęcia z mężem w ciązy :/ Czas to zmienić![]()
oby ,obyAgulam trzymaj się do poniedziałku!!!!

to chyba nic zlego jak mama zajrzala czy sie myle? moja wczoraj przekazala przez siostre rosolek,kotleciki:-)
tez mam taka nadzieje bo wizja szpitala mnie przeraza:-(ciekawe, dlaczego tak się dzieje. mam nadzieję, że wytrzymasz do wizyty i okaże się, że to nic strasznego
jagodka ,malgorztaka dzieki to potem Wam przesle priv z nr tel

ale widać, że kumaty w tych sprawach. Projekt w zasadzie miałam gotowy, na poniedziałek ma kosztorys zrobić... ciekawe ile policzy. Musze sobie jeszcze kosztorys z IKEI zrobić i z BRW. U mnie przestało padać, piknik nam przełożyli na niedziele, bo ma być już slonecznie, zobaczymy.
Spać mi sie chce w taka pogodę... Byłam w superpharm kupić kosmetyki do brzucha i cyckow, bo sie skończyły, akurat promocja na dermokosmetyki jest, wiec cenowo trochę lepiej wyszło...
Elicie, moja Ola wczoraj regres zaliczyła.,. Co chwila popuszczala w majtki, rano nie zdążyła do nocnika....
Elifit czasu potrzebują te nasze bobasy większe... Moja wczoraj stwierdziła ze ona jest malutka jeszcze i mam jej nie mówić, ze już jest duża dziewczynka....
Oj tez nie mamy żadnego wspólnego-ciążowego... może jak się pogoda poprawi to poproszę znajomą o kilka fotek, ale ogólnie to nie mam jakoś ochoty. Czuję się opuchnięta, gruba i wiecznie nie wiem co na siebie włożyć....
Pięknie im to wyszło 

na koniec stwierdziła, że fajnie się rozmawia z tak świadomą mamą i ciężarną
:-) Hihi miło takie coś usłyszeć