Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jeśli by potwierdził, że tak będzie lepiej dla dziecka to nie protestowałabym. Sama z resztą wczoraj pisałam Poli, że wiedzą przecież co robią i bez wód dziecko nie przeżyje - skoro jest ich tak mało to musi być jakiś wyciek i nie wiem ile Pola by leżała i piła to do terminu i tak nie wytrwa..No wlasnie tu chodzi o to, ze Pola nie m jasnosci sytuacji,i to chyba jest najwiekszy problem. Proste info: musi pani urodzic, bo....Tusiaczku, dlatego ja właśnie bym się konsultowała ze swoim ginem, bo do niego mam mega zaufanie.I jeśli by potwierdził, że tak będzie lepiej dla dziecka to nie protestowałabym. Sama z resztą wczoraj pisałam Poli, że wiedzą przecież co robią i bez wód dziecko nie przeżyje - skoro jest ich tak mało to musi być jakiś wyciek i nie wiem ile Pola by leżała i piła to do terminu i tak nie wytrwa..
Raz tylko zlałam totalnie jedną wredną polożną. Teraz wiem że inaczej bym postąpiła.