makota89
Fanka BB :)
Elifit - tez miewam chyba te skurcze
jestem troszke zmieszana tym, ze tydzien pozniej urodzilas 
Katka - mam nadzieje, ze wstawie suwaczek z wiekiem dziecka niedlugo po porodzie
Malgorzatka - kup sobie psikacza tantum verde moze? Mi on duzo pomagal...
Ostatnio czytam Was wyrywkowo i nie moge wpasc w temat, bo nie mam pojecia o nacinaniu krocza i pekania do odbytu. Nie wiem nawet czy to ten watek. Coraz gorzej ze mna
Dzieci nie mam a w temacie karmienia jestem niedoswiadczona i wez sie tu odezwij
jestem troszke zmieszana tym, ze tydzien pozniej urodzilas Katka - mam nadzieje, ze wstawie suwaczek z wiekiem dziecka niedlugo po porodzie
Malgorzatka - kup sobie psikacza tantum verde moze? Mi on duzo pomagal...
Ostatnio czytam Was wyrywkowo i nie moge wpasc w temat, bo nie mam pojecia o nacinaniu krocza i pekania do odbytu. Nie wiem nawet czy to ten watek. Coraz gorzej ze mna
Dzieci nie mam a w temacie karmienia jestem niedoswiadczona i wez sie tu odezwij
. Wcześniej Mąż śmiał sie ze mnie, że w ciąży słuch mi się wyostrzył, ale dzisiaj i On nie wytrzymał, wstał pozamykać okna i zapowiedział, że kupi kałasznikowa i będzie strzelał na oślep 

dziękuję za pamięć i kondolencje
Ja nawału poprzednio nie miałam, ale z tego co pamiętam to trzeba odciągać do ulgi i tyle. Nie daj się kochana