haust
Fanka BB :)
Hej :-) Zaczynam Was czytać przed południem, z zamiarem wczesnego przywitania się, no ale zwykle robię to już po południu ;-)
Lilly ślicznotka oświetlona z Waszej córci
Fajnie tak i chyba aż tak nie szkodzi na oczy jak nieraz się czyta 
Limonka kciuki zaciśnięte i powodzenia &&&&&&&&&&
Za inne wizytujące też trzymam kciuki &&&&
Już miałam napisać, że u mnie też skurcze ustały, ale dziś od rana dają o sobie znać, więc nic nie robię - leżę.
Kurcze u Was też są komary - mutanty?!?! Dziś w nocy mnie obudził taki 5-centymetrowy. I to nie obudził mnie bzyczeniem, czy gryzieniem, ale stukaniem w okno
Już kilka takich widziałam, na szczęście nie gryzą 
OOOOO Elifit czyżbyś miała być kolejną czerwcówką?!?! Trzymam kciuki &&& Też obawiam się tęsknoty za małym, ale pocieszam się, że to tylko parę dni
Lilly ślicznotka oświetlona z Waszej córci
Fajnie tak i chyba aż tak nie szkodzi na oczy jak nieraz się czyta 
Limonka kciuki zaciśnięte i powodzenia &&&&&&&&&&
Za inne wizytujące też trzymam kciuki &&&&
Już miałam napisać, że u mnie też skurcze ustały, ale dziś od rana dają o sobie znać, więc nic nie robię - leżę.
Kurcze u Was też są komary - mutanty?!?! Dziś w nocy mnie obudził taki 5-centymetrowy. I to nie obudził mnie bzyczeniem, czy gryzieniem, ale stukaniem w okno
Już kilka takich widziałam, na szczęście nie gryzą 
OOOOO Elifit czyżbyś miała być kolejną czerwcówką?!?! Trzymam kciuki &&& Też obawiam się tęsknoty za małym, ale pocieszam się, że to tylko parę dni
Ostatnia edycja:

Ja ma ten ból od 3 maja. Teraz się nasilił.
Także LALECZKA - GRATULACJE
leż kobieto jak ci na to pozwalają i się do kuchni nie pchaj, bo na porodówce będziesz miała tyle siników, że twojego faceta o znęcanie posądzą ;-)
praktycznie co 5-10 min skurcz - na szczęście się uspokoiła i do wieczora było ok, więc to tylko BH. Za to 0 4 mnie obudziły nie wiem mdłości, ból żołądka??? Chyba z głodu
;-)