Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
.. i obstawiam, że 1 z nas się jednak rozpakuje w pełnię ;P dzisiejszą!
mam pytanie z innej beczki: właśnie pani w przedszkolu powiedziała, że w Oli grupie jest rumień... Ola jeszcze nic nie przyniosła, jakby miała załapać, to już by załapała, bo to się rozwija do 2 tyg i wtedy zaraża. jak załapała, to i nas pozarażała już pewnie też. wiem, że dzieci przechodzą to łagodnie, ale wiecie może co ze mną?
a mi się nie udało po Oli butów sprzedać, ale to te pierwsze sprzedawałam, i w końcu oddałam za czekoladę całą reklamówkę: trzewiki, balerinki, sandałki i 3 pary kapci. teraz mam znów do sprzedania trzewiki, zimówki, kapcie (jedne założone ze 3x tylko, bo sie nie spodobały), poczekam na jesień...
teraz się zastanawiam co zrobić z ubrankami, ja już nie planuję dzieci, może na strych do rodziców wywiozę i poleżą, jak siostra będzie w ciąży, ale z drugiej strony jak tyle poleżą, to mogą zacząć próchnieć i tez niedobrze....
chmurzyło się od rana i co? jak mam iść po Olę to już od ponad pół godziny leje... no nic, ubiorę pelerynę i idę...
Ty też stajesz przed tą decyzją? I jak się nastawiasz? Bo mnie mąż namawia na cesarke :/
- także podziwiam za cierpliwość.
DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS 
i że marwiłyscie sie że sie nie odzywam.

teraz cel waga 2 kg
robia mu badanie wzroku i już bedę mogła go tulić, kochac całować kiedy tylko bedę miała ochotę 

a nie kiedy mi pozwolą. 

ciekawe czy by sie kapła haahaa
poszłam do wanny, trochę mnie rozprężyło chyba, bo teraz już tylko dół kłuje, ale skurczy brak. Dobrze, że w środę wizyta, niech gin zobaczy, czy pessar ma się jeszcze na czym trzymać