reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

Hej
Ja od szczepienia nie spacerowałam.

Byliśmy u ortopedy
Wszystko dobrze. Teraz kontrole co pare miesięcy. Dobrze że to na NFZ.

W planach fryzjer i duża zmiana. Jak wypali to może się pochwale :)

Idę poczytać co u was

Lilla Catsun Limonka ja też skorpion tylko listopadowy.

Jagódka moja też się ksztusi wyniotuje a teraz jeszcze się potrafi zanieść no ale jeszcze po szczepieniu to może być.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dzieczyny!

wszystkim Wam gratuluje szczęśliwego rozwiązania i cudownych dzieciaczkow przy sobie, a tym co jeszcze czekają spokojnego i bezproblemowego rozpakowania.

Chciałam zapytać, czy któraś z mam ma moze do odsprzedania specjalny adapter do pasa samochodowego dla kobiet ciężarnych? Chętnie i pilnie odkupię. Prosze o info na prwa. Z góry dziekuje:)

Hej :)
No to w paździeniku robimy mega imprezę :D:D Listopadowe skorpiony też możemy dołączyć :D:D
Jagódka, Catsun bardzo wam współczuję problemów brzuszkowych. Ale jakby nie było coraz blizej tego 3 miesiąca więc mam nadzieję, że napóźniej wtedy wszystko się unormuje.
Elifit ja jak pojadę do PL tez planuję zmianę tylko jeszcze nie wiem jak dużą, W sumie nie chciałabym ścinać włosów ale może jakaś grzywka hmmm. A tobie udanej przemiany życzę :)

Co do ulewania to w UK też to bardzo bagatelizują. Dopoki dziecko przybiera to tak ma byc i nie interesuje ich jak wygląda to ulewanie:/ Moja też ulewa ale napewno nie tak jak u niektórych z was:/ Staram sie pilnowac odbijania i nie przebierac po jedzeniu ale czasem nie ma wyjścia i wtedy ulewanie gwarantowane i czkawka potem.

Ja właśnie wróciłam z Julą ze spaceru. Niestety byłyśmy tylko niecałe 1,5 godz. ale po wczorajszej zumbie tak mnie nogi bolą, że nie dałam rady dłużej. Dziecko usypiało w wózku i jak dojechałyśmy to ją bach do łóżeczka i śpi :) Normalnie nie wierze, że mi się to udało. Dzisiaj pierwszy raz mąż ją usypiał i był zachwycony :D:D Idę jakiś obiad ugotować:)

Hej a u mnie cisza i spokój :)
Tatuś wziął dziecko i psa na spacer a ja siedzę pod kocem z laptopem jeszcze tylko brakuje gorącej kawki do pełni szczęścia :)
Chwilo trwaj!

Nie wiem czy Wam pisałam o moim przejściu z chirurgiem dziecięcym... W zeszłym tygodniu byłam na wizycie na chirurgii w związku z przepukliną pępkową Wojtka. No i pan doktor wtyknął mu tą przepuklinę do środka i zakleił plastrem - 'do kontroli w przyszłym tygodniu, do widzenia'. No ale ja, skoro już jestem u chirurga chciałam zapytać, czy mógłby zerknąć na plecki małego bo przy podnoszeniu go coś mu tam w łopatce przeskakuje. Wiecie co mi powiedział? "Proszę przy następnej wizycie u pediatry zwrócić mu na to uwagę i wtedy niech da tutaj skierowanie." Ja myślałam, że się przesłyszałam i pytam czy to znaczy, że nie obejrzy mi dziecka, a on "proszę przyjść ze skierowaniem"
Nosz kuźwa mać!
Dzisiaj byłam na kontroli z tą przepukliną, tym razem wzięłam męża żeby mnie tam szlag nie trafił samej i znowu to samo. Rozebrałam dziecko na przewijaku i czekamy a ten smsuje!!!!!!!!!!! już mnie tam nosiło patrzę na męża ale on się śmieje... po paru minutach (tak, minutach) doktor się zlitował i zakleił na nowo Małemu pępek. Mąż się pyta czy jest już poprawa i jak długo tak będziemy kleić mu ten pępek, na co pan 'doktor' mówi, że na poprawę jeszcze za wcześnie ale może pan np zdjęcie zrobić i porównywać. Mój mąż ( inżynier mostowiec ) podsumował to tak, to ja panu może przywiozę zdjęcia łożysk mostowych dla porównania i będzie tak samo pan g.wno wiedział jak ja patrząc na zdjęcia pępka bo nie jestem lekarzem... po czym stwierdziliśmy że cały ten lekarz to jakaś pomyłka i przyjdzie nam iść z Małym prywatnie...

PS: Wczoraj na szczepieniu zapytałam pediatry o to przeskakiwanie w łopatce i ponoć to normalne i powszechne. Mam się nie stresować.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Fryzjer jutro. Proszę trzymajcie kciuki bo robię się trochę na blond a ja blond daaawno nie byłam :p

Kasia co za typ. I to chirurg dziecięcy. Obsmaruj go w necie ;)

Limonka ja się piszę na imprezę. Tylko gdzie ją robimy? ;)

Do góry