reklama

Lipiec 2014

Ja też dostałam hippa.

Zuzia marudzi i zielone kupy są pieniste. Mam się martwić?

Małgorzata zdrówka dla Zuzi. Mojej też często oczko ropieje ale przechodzi po soli fizjologicznej.

reklama
elifit u nas tak było po wprowadzeniu bananów.......tzn jak ja zjadłam :tak:i był spokój przez dwa tygodnie..potem znowu pojawiła się taka kupa, ale Antoś miał kolki przy tym. i marudny był strasznie.I teraz nie jem nabiału i robi normalne kupy..tzn. takie po uszy he
Dzisiaj mam rewelacyjny humor..mąż odbiera Wiki ze szkoły ..ja już prawie obiad mam gotowy i siedzę i odpoczywam..a mały taki grzeczny.jeszcze na spacerek pójdziemy bo jest bardzo ładnie.

Haust, aby twoje dzieci zdrowo rosły, abyście całą rodziną spełniali swoje marzenia i mieli los po swojej stronie!!

Mnie diety ominely, takie drastyczne. Jeszcze trochę dziewczyny i będziecie mogły wnowu jeść.
Musze skończyć mycie podłogi w kuchni i zabieram się za swoje paznokcie. Trochę je spiłuje i pomaluje. mam nadzieje że Lusia pospi teraz trochę bo na spacerze zasnela na pol godziny ale nazad się obudziła w ogródku więc karmię.

Haust, wszystkiego najlepszego dla Ciebie i coreczki:)

Elifit, zakupilam tego smoka z MAM... Pfff.. Wydalam prawie 40zl przeliczajac na zlotowki.. A rezultatu nie bede komentowac.. :/ moja corka jest nieugieta..

Mamuska, no to jeszcze milszego popoludnia zycze:)

Ja wlasnie nawalczylam sie z moja wredota zeby usnela.. Spi jak na razie, potem pojdziemy na spacer.

I dzieciaczkom, ktorym cos dolega zdrowka zycze.

Nie no, ja chyba przestane pisac na forum, ze moje dziecko spi... Zawsze jak post dodaje to ona sie budzi.. Teraz tez. A sie naspala, 10min!

Ostatnia edycja:
Lilla też sposób ;)

Mamo_bobasa moja lovi nie chce. Nie ma sensu dalej próbować. W sumie cieszmy się że nie będziemy musiały oduczać. Co ciekawe Zuza nawet kciuka nie ssie. Aru w jej wieku już go odkrył

Haust jeszcze raz sto lat :*

Ostatnia edycja:
Lilla, dobry pomysl:)

Ja tez juz nie bede probowac ze smoczkiem, moja tez nie ssie kciuka, ale intensywnie nadrabia cala piastka, no i ciumka sobie cyca jak chce spac, dlatego chcialam zeby chociaz przed snem ssala smoczek... Nie tym razem.. Moze przy nastepnym bobasie sie uda :D

My juz na spacerze, awantura juz byla, teraz przysypia.

M_B żaden smoczek nie przejdzie, masz po prostu typ bezsmoczkowy. Ja już mam 2 taki egzemplarz :-)

Elifit kupki mogą być odmienione z powodu kataru. Mała go połyka i trawi. Moja córka zawsze przy mocnym katarze skarży się na bóle brzucha i o tym połykaniu kataru mówił mi pediatra.

Lilla, jak idzie podtuczanie Zoli? Ty karmisz jedną piersią na posiłek czy dwoma?
Bo może ona ściąga tylko rzadkie z obu piersi...

Małgorzatka - krople napewno pomoga. dokucza to Zuzi?

Elifit, ja obstawiam przeziebnie, ale jak Zuzia wydobrzeje zrob posiew i BO kału. jestem przeczulona...

a czemu dostajecie hippa?

Haust - ja ta godzine ogarnialabym chate :baffled:

Jagodka - szkoda, ze spotkanie nie wypalilo.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry