reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

mi wybije 35 w grudniu :) juhu niech zyją babki po 30tce :)

grupa zamknieta super pomysl.
jesli chodzi o pisanie o seksie czy wstawianie swoich zdjęć.

reklama
Dzikuska no cos Ty, co za ludzie. Ale musiałas sie namęczyć przy porodzie :/ A figurę to musisz mieć ladną, ja jestem prawie 10 cm niższa, ale chcialabym mierzyć jak Ty.
Ja będę miała cc na pewno, bo teraz mialam, a za krótki czas minie więc nawet naturalnie nie chcę ryzykować.
Wydaje mi się, że z taką wadą wzroku na pewno dostaniesz skierowanie na cc

Dziewczyny które mają w domu dzieci poniżej roczku.. decydowaliście się na drugie dziecko tak szybko czy to taki prezent od loasu ? Pytam ponieważ, mam kilka znajomych w takiej sytuacji że dzieci z mała różnicą wiekową i podziwiam naprawdę! Dla mnie dwa lata to mała różnica ale taka rok po roku to juz całkiem szał ;)

Ja z mówieniem o ciaży się wstrzymuje dlatego że u mnie jak się coś powie jednej osobie to zaraz pół miasta wie.. dlatego chce poczekać aż moja dzidzia będzie na tyle silna że ja odzyskam trochę spokoju ;) Luty to taka graniczna data, ew. jeśli ktoś się skapnie szybciej to się zobaczy ;D Zastanawiam się jak szybko mi brzuszek będzie widać, w pierwszej ciąży dopiero w 6mc było tak mocno widać, ale brzuszek do końca miałam mały , a synek urodził się duży 4265gramów i 60cm długi ;))

Ja marze o super sprawnym i pojemnym wózku, z synkiem mieliśmy 3 wózki.. jeden 3w1 który służył mi tylko 4mc, potem spacerówka i przed zimą tamtą kupiliśmy duży 2w1 na pompowanych kołach tak do miasta i u nas do lasu żeby się nadał ;) Ale w sumie korzystał mały od stycznia 2013 ze swoich nóg i czasem ze spacerówki jak do rodziców jechałam ;) wszystkie byyły używane wiec nie wydaliśmy dużo kasy, a co najważniejsze zwróciła się ona po sprzedaniu wózków ;)

co do grupy zamkniętej ,mozemy spróbować ja na styczniówkach 2012 nie miałam tego ,pomimo że informacje były poufne, ale możemy to zastosować ;)

dzikuska współczuje!! :/

Hej mamusie ja mialam dzis potworny dzien az to teraz jestem smutna I slaba od tych nerwow chce zaznaczyc ze nie chodzi o fasolke bo mysle ze tam wszystko ok :) za to z najstarsza corka mam klopoty ale to wlasnie by sie na watek zamkniety nadalo takze I ja jestem ZA :)
Co do wieku ja mam 32
Jutro tez mam wizyte :)
Czytam was I widze ze wiele z was juz troszke przeszla I tez mialyscie pecha z ginami ehh

hej
oczywiście witam nowe mamusie:)
Tym które miały problemy z lekarzami współczuje, nic tylko się bać na kogo człowiek trafi
Ja dzisiaj jestem padnięta, Najpierw rozmowa z szefową, która nie była nadto zadowolona z wiadomości i ciąży a to dlatego że 3 miesiące temu zwolniła koleżankę i wszystkie obowiązki spadły na mnie.. a po pracy kurs - na szczęście jeszcze tylko 3 tygodnie.
Do którego tygodnia chodziłyście najdłużej do pracy?
Dzikusko, tak się właśnie zastanawiam bo też mam wadę po -3, zawsze w ciąży pogarsza się wzrok? powinnam się o to zapytać okulisty?

Yelonek wzrok pogarsza się przy porodzie, po porodzie.. z wysiłku. dlatego kobietą z dużą wadą zalecają CC ;)
Koleżanka która była ze mną w pierwszej ciaży, właśnie od początku miała zlecenie cc przez wadę wzroku. Także zapytaj okulistę, porozmawiaj z ginekologiem..

32.. to taki młody wiek. bo przecież kobieta i później zachodzi w ciaże ;D

reklama
Do góry