Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny mam pytanie trochę z innej beczki, co sądzicie o locie samolotem w 8 tyg ciąży? Jeśli lekarz powie ze nie ma przeciwwskazań, ze wszystko jest ok i ze mogę lecieć to chyba powinno być wszystko jasne prawda? Latalyscie we wczesnej ciąży? Czekam z niecierpliwością na Wasze opinie....
Ostatnie usg mialam robione w srode i widzialam tylko dwie biale kropeczki wewnatrz macicy. No, ale lekarz chyba wie lepiej czy jest xwszystko ok. Sataram sie nie xdenerwowac, ale od 3 lat marzymy o dziecku i kazde najmniejsze uklocie, scisnieciexx badz ciagniecie w podbrzuszu przyprawia mnie o zawal serca. Na tyxm etapie powinnam sie nie denerwowac i to juz mi kazdy powtarza, ale pomimo staran nie da sie nie myslec o tym, ze moze dojsc do najgorszego.
A tak wogole to mieszkam w Niemczech i tutaj nie przeprowadza sie badan na bhcg z panstwowej kasy chorych:-) smieszne co?
Ja mam od x lat swoj wymarzony wozek dla dziecka ingelisna classica.i nie zmienie raczej juz gustu.
Zjadlam chinola...chce mi sie wymiotowac ;(