reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2014

tak jak juz wiecie...jestem nauczycielka..i nieszczesna sekretarka...ponizana przez szefowa, ktora dodatkowo codziennie drze na mnie morde..wie ze jestem w ciazy...i wmawia mi rozne rzeczy...

reklama
Witam Was dziewczyny:)

Czytam na biezaco ale ciezko sie jest wbic iedzy Was tak szybko idzie produkcja:)

Ja rowniez jestem na zwolnieniu, poniewaz bylam na wychowawczym i zrobilam powrot zeby miec placone...a poza tym to praca na magazynie wiec praca w ciazy tam niewskazana...;/

a ja mam pracę naukową i dydaktyczną, uczę studentów medycyny i położnictwa, dodatkowo udzielam porad laktacyjnych i pracuję w pozarządowych organizacjach działających na rzecz dobrych narodzin

hejka :-)
ja jestem na urlopie wychowawczym do lutego, później pewnie na l4 pójdę, bo jakoś nie chce mi się do starej pracy wracać - dział zakupów w firmie handlowej

Ja od poczatku grudnia pracuje z domu. Jestem szefem działu handlowego (branża informatyczna).
W pierwszej ciąży pracowałam do poczatku 8go miesiąca. Teraz chciałabym wczesniej pójść na zwolnienie ale na razie całkiem dobrze mi sie pracuje w domu.

Dzis wybrałam sie na zakupy prezentowe. Mam juz jeden prezent dla męża :) ale musze cos jeszcze dokupić. Przy okazji kupiłam sobie żakiet, sukienkę i kapelusz :) niestety gdy stałam w kolejce zrobiło mi sie tak słabo ze prawie zemdlałam... Ledwo sie wyczolgalam ze sklepu. Zadzwoniłam nawet po męża zeby po mnie przyjechal ale w końcu wyszłam na świeże powietrze i polepszyło mi sie na tyle ze byłam w stanie sama dojechać do domu. Chyba resztę prezentów bede musiała zamówić przez internet.

Cześć dziewczyny!
Jutro wizyta! Ale emocje :-) dzisiaj cały dzień miałam dziwne uczucie takiego "balonika" w podbrzuszu, nie wiem jak to nazwać, jakby mnie coś od środka wypychało. Poza tym walczę z przeziębieniem :/
Jeśli chodzi o pracę to ja pracuję jako fizjoterapeutka w DPS. Praca nie jest ciężka a w cięższych czynnościach wyręczają mnie koledzy :-) babusie odkąd się dowiedziały o dzidzi same zaczęły z wózków wstawać, żebym a nie dźwigała ich ;-) moja dzidzia ma uzdrawiający wpływ na staruszków :-) a w ogóle wczoraj od jednej Pani dostałam zestaw witamin dla seniora :-D
No to tyle, czekam na jutro i liczę na same dobre wiadomości. Od dziewczyn, które jutro też mają wizyty także ... ;-)

hej dziewczyny! ja się słabo czuję każdego wieczora.. i jak się kłade spać włącza mi się zgaga.. i nie mogę zasnąć..

co do ciuchów. chciałabym nie kupować zbyt wiele.. bez sensu..na te kilka miesięcy. no ale mam zamiar pracowac jak najdlużej więc w czyms chodzić trzeba... mam fajny dres..ale do pracy się słabo nada.. co najwyżej po domu. od siostry mam dwie pary spodni, jedne cienkie i szerokie, dobre beda na sam koniec.

któras z was pisała że ma bóle po bokach. też mam. ciągnie mnie od kilku dni w dole. ale to niby dobrze... rozciąga się wszystko..

dziś spadł mi duży ciężar z ramion, skończyłam długi i męczący projekt.. także dziś odpoczywam... muszę zacząć ćwiczyc trochę. dziś zaczęła mnie znów rwa boleć.. juz mialam spokój przez jakiś czas... ale nie ćwiczyłam od 2 miesięcy... nie ma co się dziwić.

pozdrawiam was i zdrowia życzę!!

czy któraś z was ma jeszcze usg genetyczne w tym tyg? do świąt? ja mam w czwartek. ciekawa jestem co tam u mojego Bąbelka :)

reklama
Do góry